BIST 10.628
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.430,69
HABER /  SPOR

Çarşıya karşı A takımı!

Çarşı Grubu kendini fesh ettiğini açıkladı. Olayın perde arkası nihayet ortaya çıktı. Yeni taraftar grubu A Takımı her şeyi anlattı;

Abone ol

Çarşı Grubu kendini niye fesh ettiği ortaya çıktı. Çarşı'nın yeni A Takımı görevi devraldıklarını açıkladı. Ve olayın perde arkasını anlattılar..

A takımı, bugün Maçka Demokrasi Parkı’nda saat 19.00’da bir basın toplantısı yapıp hedeflerini açıklayacak.

İşte A Takımı'nın söyledikleri:

ÇARŞI KENDİNE NEDEN FESHETTİ?

Biz 2003’te de görevi devralıyorduk. Bu arkadaşlarımızla bir sene önce de konuştuk. Onlar da kabul ettiler. ‘Erdem gelsin, bu misyonu üstlenebilecek bir arkadaşımız. Erdem’in hakkıdır ona yakışır’ dediler. Biz de bekledik. Alen ile de konuştuk, helalleştik. Çekileceklerdi, ama ‘feshettik diye bir açıklama yaptılar. Ondan sonra ajitasyona döndü iş. Kendilerini fesih ederek kaos ortamı yarattılar.

ARTİST GİBİ DAVRANDILAR

İşin içinde rant olmasa, 43 yaşında film artistleri gibi televizyonlara çıkıp ajitasyon yapmazlar.”

İlk başından beri maksadını aşan açıklamalar yapıyorlar. Biz komutan değil, Beşiktaş’ın askerleriyiz. Arkadaşlarımız açıklara gitmişler, oradan seyrediyorlarmış. Biz hiç açılmadık, hep oradaydık. Biz eleştirilere kızıp yolumuzdan dönecek insanlar değiliz. Aslolan Beşiktaş’tır.

ARTIK ANARŞİŞTİN A'SI OLMAYACAK

Çarşı'da artık bunlar olmayacak:

* ÇARŞI’nın A harfinin simgelediği anarşistin A’sı kullanılmayacak.

* Siyasi simge içeren pankart açılmayacak, slogan atılmayacak.

* Hiç kimse kulübe üye olmayacak. Üyelikleri bulunanların üyeliklerini dondurmaları planlanıyor.

* Tribünlere semt pankartları asılmayacak.

* “Şarabı da içeriz, esrarı da çekeriz”, “Allah belamızı versin” şeklindeki tezahüratlar son bulacak.

KURTLAR VADİSİ DEĞİLİZ!

Biz 20 senedir bu tribünlerdeyiz. Kurtlar Vadisi ifadesi kullanılıyor bizim için, bu çok ayıp. Bizi ülkücü mafya yaptılar. Bizim hiçbir siyasi kimliğimiz yok. Kurtlar Vadisi Show TV’de.

Bizim için ülkücü mafya falan diyorlar. Hepimiz farklı siyasi görüşte kişileriz. Hepimiz için de Türkiye Cumhuriyeti’nin askerleridir diyebilirsiniz”

TRİBÜNLERİN YENİ LİDERİ ERDEM FORA

Erdem Fora 31 yaşında. Vatani görevini Mardin’de sürdürüyor. Askerliğinin bitimine 85 gün kalmış. Şu an hava değişimi almış. Beşiktaş semtinden. A takımındaki arkadaşları “Beşiktaş tribünlerinin bundan sonraki söz sahibi Erdem Fora’dır. Tribünlerin beklediği kişidir kendisi” diyor. Erdem Fora bu liderliği üstlenmiş. O da diğer arkadaşları gibi aynı dili konuşuyor.

Kaynak: Bugün