BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,95
ALTIN 2.452,75
HABER /  SPOR

Carlostan F.Bahçe yalanlaması

R. Madrid'in Brezilyalı yıldızı R. Carlos Fener'e transfer söylentilerine son noktayı koydu

Abone ol

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, "Fenerbahçe'ye gitmiyorum, gitmek de istemiyorum" dedi.

Telemadrid Televizyonu'nun "Futbol es futbol" adlı spor programına konuk olan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, Ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak, "Fenerbahçe'ye gitmiyorum, gitmek de istemiyorum. Hakkımda, bana hem Fenerbahçe'den hem Chelsea'den hem de Katar'dan teklifler geldiği, benimse bu kulüplerden birine Ocak ayında gideceğim söyleniyor. Ben ise, bunların hiçbirini düşünmüyorum ve Real Madrid'de kalacağımı ve burada çok mutlu olduğumu tekrarlıyorum"
diye konuştu.

Hakkında çıkan transfer söylentilerini basının abarttığını da savunan Roberto Carlos, "Benim zaten şu an kulübümle artı 1 yıllık opsiyonlu kontratım bulunuyor. Çıkan söylentiler yersiz ve abartılı. Başkanımızla ve kulüp menajerimiz Mijatovic'le de görüştüm. Onlar da benim takımda kalmamı istiyor. Benim kafamdaki düşünce, en az 3 yıllık sözleşme imzalamak. Eğer kulübüm daha fazla isterse, ona da imza atarım. Futbol hayatımı Real Madrid'de noktalamak istiyorum" ifadelerini kullandı.