BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Deivedten mutlusu yok

Fenerbahçe'ye attığı gollerle galibiyeti getiren isim olan Deivid, maçtan sonra şunları söyledi:

Abone ol

Deivid De Souza " Bizim için çok önemli bir maçtı. Üstümüzde olan iyi bir rakiple oynadık. 6 puanlık bir maçtı. Takımımı attığım gollerle zirveye taşıdığım için ayrıca çok mutluyum. Daha öncede gol şansım vardı ama bugün attığım gollerle şansızlığımı kırdım. Çok şükür gollerimi sonunda sıralayabildim.

17 yaşından beri profesyonel futbol oynuyorum. Futbolda eleştiri her zaman olur. Eleştiriler yanlızca iyi futbolculara olur. Bende zor günlerimde eşimin, arkadaşlarımın, yakınlarımın yanımda olmasından güç aldım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sahada terimizin son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğim. Bizim görevimiz sahada elimizden gelenin en iyisini yapmak. Bunun için burdayız. Takımımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz.

Gollerimi tek vuruşla yapmak benim futbol karakterim. Bundan öncede oynadığım takımlarda attığım gollere bakılacak olursa ben bu tarz oynamayı seviyorum. Ceza sahasında olmak bana keyif veriyor. Ceza sahasının önüne çıkıp, arkadaşlarımla ver-kaç yapmak pozisyon üretmekten keyif alıyorum." şeklinde konuştu.