BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  SPOR

Carlos FENERLİ olacak

Carlos, Cimbom'a karşı forma giymenin heyecanını yaşıyor. Ve gol istiyor...

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Galatasaray ile yarın yapacakları derbi maçta gol atmak istediğini belirtti.

GERÇEK FENERBAHÇELİ OLACAĞIM

Roberto Carlos, kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada, derbi maçların ayrı bir motivasyonu olduğunu ifade ederek, ''Kendimi çok iyi hissediyorum. Taraftarımız benden bir gol bekleyebilir. Bunu hissediyorum ve rüyasını görüyorum. Daha önce Beşiktaş'a karşı iki derbide oynamıştım, ama gol atamamıştım. Bu sefer sanki bunu hissediyorum. Tabii ki Fenerbahçe tarihinde de gerçek Fenerbahçeli olabilmek için, Galatasaray'a gol atmak gerektiğini de biliyorum. Bu yüzden Fenerbahçe tarihinde ben de yer almak istiyorum. Umarım bu da gerçekleşir ve sahadan galip ayrılırız'' diye konuştu.

FAVORİ FENERBAHÇE
    
Kendi sahalarında oynayacakları derbi maçın favorisinin Fenerbahçe olduğunu kaydeden Roberto Carlos, şöyle devam etti:
    
''Inter'e, PSV'ye, Beşiktaş'a  karşı kazanmak güzel, ama Galatasaray maçının ayrı bir önemi var ve ben de bunu hissediyorum. Maçta yer alacak olmak benim açımdan çok tatmin edici. Galatasaray'ın iyi bir takımı var. Ancak kendi saha ve seyircimiz önünde istediğimiz oyunu oynadıktan sonra, biz bu maçın favorisiyiz.''