BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Carlosa özel tören

Real Madrid, Roberto Carlos için 90 bin kişilik özel bir tören hazırlıyor.

Abone ol

Real Madrid Kulübü, Fenerbahçe'ye transfer olan Roberto Carlos için 90 bin kişilik özel bir tören hazırlıyor. La Liga'nın son haftasında Mallorca'ya karşı oynayacak olan Brezilyalı yıldıza unutamayacağı bir sürpriz yapılacağı öğrenildi. Taraftarların da Bernabeu Stadı'nda "Yolun açık olsun" şekilde pankartlar açacağı bildirildi.

Bu arada Roberto Carlos veda turlarına da başladı. Real Madrid'i takip eden 50'ye yakın gazeteciye bir yemek veren Brezilyalı oyuncu, 11 yıl boyunca kendisine gösterilen yakınlığa teşekkür etti. Gazeteciler de Roberto Carlos'a bir plaket sundu. Brezilyalı oyuncunun hafta içinde de takım arkadaşlarını aileleri ile birlikte evinde ağırlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Real Madrid'in Fenerbahçe ile özel bir maç oynamayı planladığı açıklandı. Tarihi daha sonra belli olacak karşılaşmada Roberto Carlos'a özel bir plaket verilecek.

Zaragoza ile önceki gün oynanan maçtan sonra kameraların karşısına geçen Carlos, "Hayatımda en çok istediğim şey, Fenerbahçe'ye şampiyon bir takımın futbolcusu olarak gitmek. Bu benim için büyük onur olacak" dedi.