BIST 10.171
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.400,46
HABER /  SPOR

Carlosa Arap kancası

Suudi Arabistan'ın El Jazeera Kulübü'nün, Brezilyalı Roberto Carlos ile görüştüğü iddia edildi.

Abone ol

İspanyol Spor Gazetesi Marca, bugünkü haberinde, Suudi Arabistan'ın El Jazeera Kulübü'nün, Brezilyalı Roberto Carlos ile görüştüğüne yer verdi.

Sezon sonunda Real Madrid'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Roberto Carlos'un, ''Petrol milyarderleri tarafından sıkı takibe'' alındığını iddia eden Marca, Total adlı petrol firmasının yöneticilerinden Cafer S. El Raşedi'nin, Madrid'e gelerek, Carlos ile gizlice görüştüğünü öne sürdü.

Haberde, El Jazeera Kulübü'nün birden fazla spor okulu açma projesi kapsamında, Roberto Carlos'un imajını kullanmak istedikleğine yer verilirken, ''Suudi Arabistan kulübü hem takımında Roberto Carlos'u oynatmak isteyip, hem de gelecek için hazırladığı projelerde Brezilyalı futbolcunun imajını ön plana çıkartmak arzusunda'' diye yazıldı.

El Raşedi, gazeteye yaptığı açıklamada, ''Carlos tüm dünyanın sevdiği bir futbolcu. En iyilerden birisi ve projemize onu da katmak istiyoruz. Aynı zamanda iyi bir teknik direktör de takımımıza dahil etmek istiyoruz. Büyük olasılıkla bu isim Brezilyalı Carlos Alberto Parreira olabilir'' dedi.

Marca Gazetesi, Katar'dan bir kulübün de Ronaldo'ya transfer teklifinde bulunduğunu ileri sürdü. Ronaldo, Real Madrid Kulübü'nde 2 Temmuz'da yapılacak başkanlık seçiminin sonucuna göre İspanyol kulübündeki geleceğine karar vereceğini açıklamıştı.