BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.401,52
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Altı yeni film gösterimde!

Vizyona yeni giren 6 yeni filmde Al Pacino'dan Monica Belluci'ye kadar birçok yıldız göze çarpıyor.

Abone ol

'Efsane Adam: Burt Munro'yu Roger Donaldson yönetti. Anthony Hopkins, Diane Ladd ve Paul Rodriguez'in rol aldığı film, macera-dram türünde.
 
Yaşamı bounca klasik Indian motorsikletini mükemmelleştimeye çalışan Burt, dünyanın bir ucundan Utah’taki Bonneville tuz çöllerine motorunu denemek için yola çıkar. Karşılaştığı tüm zorluklara rağmen, yeni hız rekorunun sahibi olur.
 
1967 yılında Munro tarafından kırılan dünya rekorunu henüz geçebilen kimse olmadı.
 
Bellucci 'Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun?'da
 
Bertrand Blier'nin yönettiği 'Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun?'da Monica Bellucci , Bernard Campan ve Gérard Depardieu rol alıyor.
 
Komedi - dram türündeki filmde her gören müşterinin nefesini kesen, Pigalle’in gece kulüplerinin profesyonel güzeli Daniela, lotoda büyük ikramiye kazanmış François'in ayda 100 bin euro karşılığında karısı olması teklifini kabul eder.
 
Ne de olsa para büyüktür. Ama Charly ve gece hayatının büyüsü kolay terk edilemez...
 
Al Pacino 'Venedik Taciri'nde
 
Michael Radford'un yönettiği 'Venedik Taciri'nde Al Pacino, Jeremy Irons ve Joseph Fiennes rol alıyor.
 
Dram-komedi türündeki film, William Shakespeare'in aynı isimli kitabından uyarlandı. Film, bir grup Hıristiyan asilzadesinin yazgısını, talihini ve Yahudi tefeci Shylock’la ilişkilerini konu alıyor.
 
Dram türünde 'Allegro'
 
Christoffer Boe'nun yönettiği 'Allegro'da Ulrich Thomsen, Helena Christensen, Henning Moritzen rol alıyor.
 
Dram türündeki filmde Zetterstrom, müzik tutkusuyla ilerlediği yolunda başarını zirvesine çıkmaya başarmıştır. Mükemmelliği ararken yoluna çıkan tüm başarısızlıkları yok saymış, geçmişini unutmuştur.
 
Doğduğu şehri, aşık olduğu kadını ve tüm anılarını bilinçaltının minik kutularına doldurup derinlere saklayan bu piyanistin arkasında anılarının hapsedildiği bir 'Bölge' kalmıştır. Onun geçmişini saklayan bu 'Bölge’ye kimse girememektedir.
 
'Tepenin Gözleri' de gösterimde
 
Alexandre Aja'nın yönettiği 'Tepenin Gözleri'nde Maxime Giffard, Aaron Stanford ve Kathleen Quinlan rol alıyor.
 
Korku- gerilim türündeki filmde herşey klasik bir aile tatili ile başlar. Cleveland’lı bir polis dedektifi olan Carter ve sevgili eşi Ethel’in evlilik yıldönümleridir.
 
Ve kutlamak için tüm aile birlikte California’ya gitmeye karar verirler.Hep birlikte bir karavan ile batıya yönelen bu kalabalık aile onları nelerin beklediğinden habersizdir.
 
Dram türündeki 'Sahte İtiraflar' 
 
Yönetmenliğini Christoph Hochhäusler'in yaptığı 'Sahte İtiraflar'da Constantin von Jascheroff, Manfred Zapatka, Victoria Trautmansdorff rol alıyor.
 
Dram türündeki filmde 18 yaşında, okuldan yeni mezun Armin, annesinin aşırı iyi niyeti, babasının ondan beklentileri ve banliyö hayatının ölümcül sıkıcılığıyla yavaş yavaş boğulmaktadır.
 
Kişisel deneyimlerini yaşamayı ve kendini bulmayı arzulasa da her şeyin kendi düzenini sürdürdüğü banliyö dünyasında kıstırılmıştır.





CNNTURK