BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Yeni Civic Sedan tanıtıldı

Honda Türkiye'nin üreteceği Yeni Civic Sedan modeli, Haziran ayında satışa sunulacak.

Abone ol

Yeni Civic Sedan'ın tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda
konuşan Honda Türkiye Genel Müdürü Katsumi Sawai, segmentinin üstünde bir tasarıma sahip olan yeni Civic'in, dünyadaki başarılarına dikkat çekti.

Türkiye fabrikasında üretilecek yeni Civic'in, Haziran ayından itibaren satışa sunulacağını bildiren Sawai, yeni modelin kullanıcılarına beklentilerinin üzerinde bir keyif vereceğini söyledi. Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ümit Karaarslan da yeni Civic'in yenilikçi tasarımıyla kendine hayran bırakacağını dile getirdi.

30-55 yaş arası genç ailelerin, doktor veya avukatların yeni Civic Sedan'ı tercih edeceğini belirten Karaarslan, ''C segmentindeki rakiplerini kıskandıracak bir otomobil'' dedi. 1,6 ve 1,8 litrelik benzinli motor seçenekleriyle sunulan yeni Civic Sedan, 1,5 litrelik motorlarla eşit ölçüde yakıt tasarrufu sağlarken, 2,0 litrelik motorlara eş hızlanma sunuyor.
1,6 litrelik motor, 5 ileri manuel ya da 5 ileri otomatik şanzımanla birlikte kullanılırken, 1,8 litrelik motor ise 6 ileri manuel ya da 5 ileri otomatik şanzımanla birlikte sunuluyor. Yeni Civic, 32 bin 500 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.