BIST 9.953
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.433,19
HABER /  GÜNCEL

Carlos Tevez City'ye geri dönüyor

Manchester kulübünün, Bayern Münih maçında oyuna girmeyi kabul etmemesinin ardından yaşanan krizde kadro bıraktığı Arjantinli yıldız kulübüyle antrenmanlara başlayacak.

Abone ol

Manchester City'de, eylül ayında kadro dışı bırakılan Carlos Tevez'in takıma geri dönmesi bekleniyor.

Arjantinli yıldızın yarın antrenman sahasında olacağı ve ilk aşamada kondüsyon testlerinden geçeceği bildirildi.

City menajeri Roberto Mancini, Bayern Münih'le oynanan Şampiyonlar Ligi maçında oyuna sonradan girmeyi kabul etmediği için kadro dışı bırakılmıştı.

Mancini ''Benim herhangi bir sorunum yok, kulübün de yok'' dedi.

Tevez'in City'yle uzlaşmazlığı kendisine maaş, ceza ve prim kaybı nedeniyle 10 milyon sterline maloldu.

Güney Amerika'dan geri dönmesı çağrılarını kabul etmediği için 1.2 milyon sterlin para cezasına çarptırılan Arjantinli yıldıza kulüp de haftalık 200 bin sterlin olan maaşını ödemedi.

Manchester United ve West Ham'in eski yıldızının ara transferde Milan, İnter Milan ve Paris Saint-Germain'e transfer olacağı söylentileri gündeme gelmiş, ancak bu olasılıkların hiçbiri gerçekleşmemişti.

Mancini, Tevez'in takıma katılmadan önce özür dilemesini beklediğini, ''Bu normal, ardından da antrenmanlara çıkar, hazır olduğu sürece de oynayabilir'' dedi.

Tevez'in oyunun gidişatını değiştirebilecek bir oyuncu olduğunu kaydeden İtalyan teknik adam, ''Biz buradayız, herkes onun çok iyi bir oyuncu olduğunu biliyor, bizimle olsaydı belki de daha iyi durumda olabilirdik. Eğer gelirse, kalan üç ayda bize yardımcı olabilir'' görüşünü dile getirdi.