BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Carlos hiçbir şey bilmiyor

Dünya basını Carlos'u Fener'e gönderdi ama kendisi hiçbir şey bilmiyor.

Abone ol

Fenerbahçe'nin 100. yıl bombasının yankıları sürüyor. Dünya basını, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferini flaş haber olarak duyurdu. Yıldız futbolcunun 31 Temmuz Pazartesi günü kendisini 3 yıllığına Sarı - lacivertli renklere bağlayan imzayı atması bekleniyor.


Dünya basını Fenerbahçe'nin flaş transferini manşetlere taşıdı. İspanyol Marca gazetesinin haberi referans gösterilerek verilen ve flaş gelişme olarak duyurulan haberlerde Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un Fenerbahçe ile seneliği 5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacağı duyuruldu.


Haberlerde ayrıca Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki yıldızı İngiliz devi Chelsea'den atik davranarak transferini bitirdiği de yazıldı.





ROBERTO CARLOS: ''HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM''


İspanya'nın Real Madrid kulübüyle 1 yıllık daha kontratı bulunmasına ve kulüpte kalmak istemesine rağmen Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, ''Hiçbir şey bilmiyorum'' dedi.


İspanyol haber ajanslarında yer alan haberlere göre, Avusturya'nın Irdning kasabasında kampta olan Real Madrid'in bugünkü antrenmanı sonrasında gazetecilerin, bazı Türk gazetelerinde çıkan transfer iddialarıyla ilgili sorularına Carlos'un, ''Hiçbir şey bilmiyorum'' yanıtını verdiği bildirildi.


Bu arada verilen bilgilerde, teknik direktör Fabio Capello'nun Brezilyalı defans oyuncusuyla konuşup ''Sana güveniyorum ve seni takımımda istiyorum'' dediği belirtildi.


Roberto Carlos'un futboldaki geleceğine kısa sürede karar verileceği ve büyük ihtimalle gelecek sezonda Real Madrid'de oynayacağı tahmin ediliyor