BIST 9.916
DOLAR 32,30
EURO 34,58
ALTIN 2.441,70
HABER /  SPOR

Trabzonsporda Marcelinho coşkusu!

Trabzon Havaalanı'nda karşılanan Marchelinho omuzlarda taşındı.

Abone ol

Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden transfer edilen Marcelinho, Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve Genel Sayman Emin Kahraman ile birlikte İstanbul'dan Trabzon'a geldi. Trabzon Havaalanında çok sayıda Trabzonspor taraftarı, Marcelinho'ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Havaalanındaki kalabalık nedeniyle dışarı çıkmakta zorluk çeken Marcelinho'yu bordo-mavili taraftarlar omuzlarına alarak taşıdılar.

Uzun araç konvoyuyla birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine giden Marcelinho, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Trabzonspor gibi bir kulübe geldiğim için çok memnunum. Taraftarın gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu oldum. Yeni takımımda çok gol atmayı ve şampiyonluk yaşamayı ümit ediyorum'' dedi.

Marcelinho, tesislerden taraftarları da selamladı. Marcelinho'nun, yarın saat 12.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenecek törende sözleşme imzalayacağı bildirildi.

MARCELINHO: TRABZONSPOR'A, BAŞARILI OLMAK VE ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN GELDİM

Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden transfer edilen Marcelinho,
Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman ve kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte Almanya'dan İstanbul'a geldi.
Atatürk Havalimanına gelen bir grup Trabzonspor taraftarı Marcelinho'ya büyük sevgi gösterilerinde bulundu. ''I love you Marcelinho'' ve ''Şampiyon Trabzonspor'' diye tempo tutan taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu omuzlara aldı, boynuna bordo-mavi atkı taktı. Deneyimli oyuncu, burada yaptığı kısa konuşmada, ''Trabzonspor'a, başarılı olmak ve şampiyon yapmak için geldim'' dedi

İNTERNET SİTESİNDEN DUYURULMUŞTU

Marcelinho'nun transferi, öğlen saatlerinde Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden duyurulmuş ve Brezilyalı futbolcu ile 3 gündür devam eden görüşmelerin sonuçlandığını belirtilmişti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak da, internet sitesindeki açıklamasında, ''Arkadaşlarımızın Almanya'da yaptıkları yoğun görüşmelerin sonucu alındı ve Marcelinho transferini bitirdik. Gerçekten büyük bir yıldızı Trabzon'a getirmenin sevincini yaşıyoruz. Trabzonsporlu her şeyin en iyisine layıktır ve biz de bu bilinçle hareket ediyoruz'' demişti.

MARCELO DOS SANTOS KİMDİR?


Bordo-mavili kulübün ''flaş'' transferi olarak gösterilen Marcelinho, 1975 Campina Grande doğumlu.

Futbol kariyerine, 1994 yılında Brezilya'nın Santos kulübünde başlayan, daha sonra Rio Branco ve Sao Paulo takımlarında forma giyen ve 2000 yılında Marsilya'ya transfer olarak ilk kez Avrupa deneyimi yaşayan Marcelinho, sezonun ikinci yarısında ülkesine dönerek Gremio'ya katıldı. Marcelinho, 2001 yılında Almanya'nın Hertha Berlin takımına transfer oldu ve ikinci kez Avrupa'da şansını denedi. Almanya deneyimi son derece başarılı geçen oyuncu, Hertha Berlin'de oynadığı 5 sezonda 155 lig maçında forma giydi ve 65 gol kaydetti.

1.74 boyunda 69 kilodaki oyuncunun, 5 kez giydiği Brezilya Milli Takımı forması altında 1 golü bulunuyor.