BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.444,34
HABER /  GÜNCEL

Çapkın imam müftülükten kurtulamadı

Bursa'da eşi tarafından cinsel organı kesilen çapkın imam müftülükten kurtulamadı

Abone ol

Bursa'nın Kestel İlçesi'nde kendisini bir başka kadınla aldattığı için gece uyurken cinsel organı eşi tarafından kasap bıçağıyla kesilen imam, 42 yaşındaki O.K.'nin, eşinden şikayetci olmaması sonucu hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada "Kovuşturmaya yer olmadığı" kararı verildi. Çapkınlık yaptığı için eşininde kendisinden davacı olmadığı O.K. için Müftülük ve Kaymakamlıkca başlatılan idari soruşturma ise devam ediyor.

Olay, Kestel İlçesi'nde geçen Ağustos ayında meydana geldi. Gölbaşı Köyü'nde uyuyan imam O.K.'nin cinsel organı, eşi tarafından mutfakta sakladığı kasap bıçağı ile kesildi. Kopmak üzere olan cinsel organ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaesi'nde ameliyatla dikildi. Uzun süre yatarak tedavi gören O.K., daha sonra taburcu edilip evine gönderildi. O.K., savcılıkta verdiği ifadede, eşi ile aralarında kıskançlık nedeniyle uzun süreden bu yana tartışmalar olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Eşim ile olaydan önce sorunları konuştuk ve anlaştık. Problem kalmamıştı. Gece uyurken cinsel organımı kesti. Acı içerisinde kalktığımda gözlerime inanamadım. Evin duvarları dahi kan olmuştu. Sonra din görevlisi olan komşularımdan yardım isteyip hastaneye geldim. Her ailede böyle sorunlar ve kavgalar olur. Ben üç çocuğumun annesinden şikayetçi değilim."

Kestel Cumhuriyet Savcılığı, cinsel organının işlevini yapıp yapamayacağı 6 ay sonra belli olacak O.K.'nin, kendisine zarar veren eşinden şikayetci olmaması, tutuksuz yargılanan S.K.'nin de kendisini aldatmakla suçladığı eşinden davacı olmaması sonucu çiftin tekrar birlikte yaşamaya başlamasını dikkate alarak kovuşturmaya yer olmadığı kararı vererek sanıklar hakkında dava açılmasına gerek görmedi.

ÇAPKIN İMAM MÜFTÜLÜKTEN KURTULAMADI

Bu arada ilçede 'Çapkın imam' olarak tanınan O.K. hakkında Bursa Müftülüğü ve Kestel Kaymakamlığı'nın başlattığı soruşturma devam ediyor. Müftülük ve Kaymakamlık, O.K. isimli imamın satın aldığı benzin istasyonunu eşi S.K.'nin üzerine yaptığı iddialarını da araştırıyor.

BU CİNAYETİ MUTLULUK ÇUBUĞU ÇÖZECEK

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ankara'nın Mamak İlçesi'nde başı kesilmiş ve gövdesi de parçalanmış olarak bulunan erkek cesedinin sırrını mutluluk çubuğu çözecek.

Belediye ekipleri, Kuru Baraj Mevkii'nde temizlik yaparken geçtiğimiz aylarda bir erkeğe ait kesik bacak buldu. Olay yerine Cinayet ve Olay Yeri inceleme ekipleri çağrıldı. Yapılan aramaların ardından cesedin diğer parçaları da bulunarak çıkartıldı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside, cesedin bir erkeğe ait olduğu kesinleşti. Cesedin, başı ve gövdeden aşağısı parçalara ayrılarak torbalar içerisinde baraja atıldığı ortaya çıktı. Uzun süre suda kaldığı için çürüyen cesedin kimlik bilgilerine ulaşmak isteyen cinayet dedektifleri, son 2 yıl içinde kayıp başvuruları gibi poliste kaydı bulunan kişiler üzerine araştırma başlattı. Ancak bir sonuca varılamadı.

TEK İPUCU MUTLULUK ÇUBUĞU

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside, cesedi parçalanarak baraja atılan erkeğin mutluluk çubuğu taktırdığı ortaya çıktı. Bunun üzerine cinayet dedektifleri incelemelerini bu yönde yoğunlaştırarak, mutluluk çubuğu taktıran erkekleri incelemeye aldı. Başkentte bu hizmeti veren sağlık merkezlerine de başvuran cinayet büro dedektifleri, mutluluk çubuğu taktıranlara ulaşmaya çalışırken, bazı kişilerin de ifadelerine başvurdu. Cinayet büro ekipleri, şimdi mutluluk çubuğu taktırıp, ardından ortadan kaybolan erkeklerin listesini çıkartarak cinayeti çözmeye çalışıyor.

 

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE BÖYLE CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kadıköy-Zincirlikuyu seferini yapan metrobüste aniden fenalaşan Gümrük Müşaviri Halit Gözoğlu (52), onlarca yolcunun gözü önünde can verdi.

Olay Kadıköy'den Zincirlikuyu'ya giden metrobüs hattında yaşandı. Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçmek isteyen Halit Gözoğlu'nu ölüm metrobüsün koltuklarında yakaladı. Kadıköy'den bindiği metrobüs Acıbadem Durağı'na yaklaştığı esnada aniden fenalaşan Gözoğlu, yere yığıldı. Uzun süre ambulans bekleyen talihsiz adam onlarca yolcunun gözü önünde can verdi.

YOLCULAR ŞOKA GİRDİ

Halit Gözoğlu, Kadıköy'den Zincirlikuyu'ya gitmek için metrobüse bindi. Duraklardan aldığı yolcularla dolan metrobüs Acıbadem'e geldiğinde Gözoğlu fenalaşarak oturduğu koltuktan yere düştü. Halit Gözoğlu'na ilk müdahale metrobüste bulunan yolcular tarafından yapıldı. Şoförün olayı fark etmesiyle metrobüs durduruldu ve olay yerine ambulans çağrıldı. Yolcular yaklaşık 40 dakika geçmesine rağmen ambulansın olay yerine gelmediğini öne sürerek duruma tepki gösterdi. Bu sırada metrobüste bulunan bazı yolcuların yaşadıkları manzara karşısında şoka girdikleri gözlendi. Yolcular arkadan gelen başka bir metrobüse bindirilerek gönderildi.

SAĞLIK EKİPLERİNE SALDIRDILAR

Bu arada yaşanan olay sırasında metrobüste bulunan bazı yolcular adeta çileden çıktı. Sağlık ekiplerinin yaklaşık 40-50 dakika sonra olay yerine geldiğini iddia eden bazı vatandaşlar sağlık ekiplerine saldırdı. Saldırıda bir 112 Acil Servis görevlisi dizinden yaralandı. Kızgın vatandaşları özel güvenlik görevlileri ile çevredeki vatandaşlar güçlükle engelledi. Ölüme tanık olan bir kadın, 'Adam aniden fenalaştı. Ben ve yanımdakiler kalp masajı yaptık. Nefes alıyordu. Ancak ambulans 50 dakika sonra gelince adam öldü' diye konuştu.

KALP MASAJI SONUCU DEĞİŞTİRMEDİ

İlk önce metrobüsteki vatandaşların müdahale ettiği Halit Gözoğlu'nu hayata tutmak için sağlık ekipleri de büyük çaba gösterdi. Metrobüsün içinde dakikalarca kalp masajı yapılan Gözoğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ambulansla Özel Universital Hospital Hastanesi'ne götürülen Halit Gözoğlu'nun klap krizi soncu öldüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

TECAVÜZ DAVASINDA YARGITAY'DAN ŞOK KARAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Yargıtay Başsavcılığı, 26 kişinin tecavüzüne uğrayan 13 yaşındaki N.Ç. ile ilgili davada tecavüzcülere alt sınırdan ceza ve iyi hal indirimine onama istedi. Başsavcılık, N.Ç.’yi ‘her şeyin farkında olmakla’ suçladı

Mardin'de 2002 yılında 13 yaşındaki N.Ç. 'nin fuhuşa sürüklendiği ve bakire olması nedeniyle, kendisini satan kadınlar tarafından aralarında asker, memur, korucu, muhtar gibi birçok devlet görevlisinin bulunduğu 26 erkekle ters ilişkiye girmeye zorlandığı ortaya çıkmıştı. N.Ç, kendisine tecavüz edenlerle ilgili olarak açılan davada adalet istediğini dönemin Adalet Bakanı Cemil Çiçek'e bir mektupla bildirmişti. Bunun üzerine Mardin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'de 26 kişi hakkında dava açıldı. Dava 11 yıl sonra sonuçlanmış ve mahkeme sanıklara önemli ceza indirimleri yapmıştı. Kararda sanıklara alt sınırdan ceza verilerek, bir de iyi hal indirimi yapılması açıklanırken "N.Ç 'nin tecavüzlere karşı koymadığı için rızası olduğu, her şeyin farkında olduğu ve para kazanmak için fuhuş yaptığı" iddia edilmişti.

N.Ç 'nin "isteseydi tecavüzlere karşı koyabileceğini" savunan mahkeme, N.Ç 'yi erkeklere satan kadınlara verilen cezadan iyi hal indirimi yapılmamasını "iffetsiz" olmalarına bağlarken, tecavüz eden sanıklara iyi hal indirimi yaparken iffet tartışmasına girmeyerek, tecavüzcü sanıkları örtülü olarak "iffetli" kategorisine koyması dikkat çekmişti.

TEPKİ ÇEKEN İSTEK

Kamuoyunda tepki çeken bu karar karar temyiz için Yargıtay'a gönderildi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Mardin 'de 13 yaşındaki N.Ç'ye tecavüz ederek, hayatını karartan sanıklarla ilgili davada mahkemenin büyük tepki çeken kararının onanmasını istedi. Başsavcılığın onanmasını istediği kararda "N.Ç 'nin tecavüzlere karşı koymadığı için rızası olduğu, herşeyin farkında olduğu ve para kazanmak için fuhuş yaptığı" iddia edilmiş ve sanıklara bu yüzden önemli ceza indirimleri yapılmıştı. Yargıtay Başsavcılığı, Mardin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararın temyiz incelemesi için hazırladığı tebliğnamesini Yargıtay 5. Ceza Dairesi'ne gönderdi. Tebliğnamede mahkemenin verdiği kararın yasa ve usul kurallarına uygun olduğu gerekçesiyle onama kararı verilmesi gerektiği savunuldu. 5. Ceza Dairesi Daire ise Yargıtay'daki yeni görev bölümü nedeniyle dosyanın 14. Ceza Dairesi'ne gönderilmesine karar verdi. N.Ç davasında Daire'nin kararının önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor.

İLİŞKİYE GİRMEK İÇİN TARLAYA GÖTÜRDÜLER AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Aksaray'da  fuhuş yaptığı iddia edilen 30 yaşındaki B.S. adlı kadının, ilişkiye girmek için kendisini tarlaya götüren 1 kişi ve 2 arkadaşı tarafından el ve ayakları iple bağlandıktan sonra çantası gasp edildi. B.S., kendi çabalarıyla kurtulup, polise gitti, yakalanıp gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Aratol Beldesi'nde meydana geldi. 37 yaşındaki İsmail İ., iddiaya göre 30 yaşındaki B.S. adlı kadınla ile 50 TL karşılığında ilişkiye girmek için anlaştı. İsmail İ., B.S.'yi, iki arkadaşıyla birlikte kente yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Aratol Beldesi'ndeki bir mısır tarlasına götürdü. İsmail İ., burada B.S. ile ilişkiye girdi. Ardından arkadaşları 27 yaşındaki Hasan D. ve kardeşi 26 yaşındaki İlyas D. de iddiaya göre para vermeden kadınla ilişkiye girmek istedi. Ancak bunu kabul etmeyen B.S. ile 3 erkek arasında tartışma çıktı.

Tartışma sonucu 3 kişi, B.S.'nin el ve ayaklarını iple bağlayıp çantasını da alıp uzaklaştı. Kendi imkanlarıyla ipleri çözen B.S., anayola çıkıp, yoldan geçen bir araca binip polis merkezine geldi. B.S.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan 3 kişi, çantanın içindeki cep telefonu ile bir miktar parayı alıp çantayı tarlaya attıklarını söyledi. Çanta atıklarını söyledikleri tarlada bulundu. 'Yağma' suçundan bugün Adliye'ye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

BİR KADIN CİNAYETİ DAHA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Menemen ilçesinde tabancayla eski eşini öldüren ve bir polisi yaralayan zanlı, yaralı yakalandı.

Menemen'in Koyundere Mahallesi'nde bir tekstil fabrikasında muhasebe şefi olarak çalışan Filiz Aktaş (25), İzmir-Çanakkale yolunda işe gitmek için servis beklerken, eski eşi H.Ö'nün (48) silahlı saldırısına uğradı. H.Ö'nün tabancasıyla 6 el ateş ettiği Aktaş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan polis, Atatürk Caddesi'nde H.Ö'nün önünü kesti. Üzerinde iki tabanca bulunduğu öğrenilen zanlı, teslim olmasını isteyen polislere ateş ederek karşılık verdi.

Bu sırada Atatürk Caddesi'nden geçen bir grup ilköğretim okulu öğrencisini olay yerinden uzaklaştırmak isteyen polis memuru Mustafa Yılmaz, zanlının ateş etmesi sonucu omzundan ve bacağından yaralandı. Polis ekipleri de H.Ö'yü omzundan ve ayağından vurup etkisiz hale getirdi.

Polis memuru Yılmaz ile zanlı H.Ö, Menemen Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi. H.Ö'nün üzerinden sahte kimlik çıktı.

Polisin yaptığı araştırmada, bazı suçlardan poliste kaydı bulunan H.Ö'nün cezaevinden kısa süre önce tahliye olduğu, 2003 yılında evlendiği Filiz Aktaş'tan yaklaşık iki yıl önce boşandığı, Aktaş'ın Buca'daki evlerinden ayrılıp Menemen'de oturan ablasının yanına yerleştiği, ayrılan çiftin bir çocuklarının bulunduğu öğrenildi.

ALDATTIĞINI ÖNE SÜREREK DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Manisada'ki  Hafsa Sultan Mahallesi'nde oturan işsiz 45 yaşındaki İbrahim Etik, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi 33 yaşındaki Şefika Etik'i banyoda duş yaptığı sırada sırtından bıçakladıktan sonra evi ateşe verdi. Ağır yaralanan 2 çocuk annesi sırtındaki bıçakla ambulansa bindirilip hastaneye kaldırıldı. Dumandan etkilenen eşi İbrahim Etik de tedaviye alındı.

Olay, Hafsa Sultan Mahallesi 4831 Sokak Numara 22'deki iki katlı evin 1'inci katında bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Çeşitli hastanelerde taşeron işçi olarak çalıştıktan sonra işten çıkartılan ve yaklaşık 1 yıldan bu yana işsiz olduğu belirtilen İbrahim Etik, banyoda duş alan iki çocuğunun annesi Şefika Etik ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İbrahim Etik, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşinin sırtına, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını sapladı. Etik, evdeki eşyaları tekmeleyip ateşe verdi. Çığlıklar atarak evi yakan Etik'i duyup eve gelenler, yangını görünce itfaiye ve polise haber verdi. Çağırılan itfaiye yangına müdahale edip söndürdü.

Evin banyosunda Şefika Etik'i sırtında bıçak saplı halde gören itfaiye erleri, sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, ağır yaralanan kadını ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen ve tartışma sırasında vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler oluşan İbrahim Etik, bir ambulansla Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇOCUKLAR EVDE YOK

Olay sırasında Etik çiftinin 2 çocuğunun evde olmadığı belirtilirken çiftin ailevi nedenlerden dolayı sık sık tartıkları belirtildi. Ayrıca Şefika Etik'in, tartışmalar nedeniyle evden ayrılıp baba ocağına gittiği, ancak yaklaşık bir ay önce eşi İbrahim Etik'le barışıp tekrar yuvasına döndüğü ortaya çıktı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.