BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.431,28
HABER /  SPOR

Capeli bırak Uğura bak

Capel dedik Navas dedik. Kendi yerli oyuncularımızı hiçe saydık. Burnumuzun dibindeki cevherleri görememişiz.

Abone ol İNTERNETHABER- Fenerbahçe'nin yıldızıydı Volkanla birlikte.. Uğur Boral'dan bahsediyoruz.. Sevilla'nın sağ kanadını çökerten isim.

Aldığı her top savunmaya bela oldu. İspanyollar onun her topu alışında nefeslerini tuttu. Oynadığı futbolla Avrupa kulüplerine selam yolladı.

Sıfıra yakın hatayla oynadı. Top çaldı, orta yaptı, şut çekti, adam geçti. Futbol adına ne varsa onu yaptı. Diriydi kıvraktı, seri çalımlarıyla rakiplerinin başını döndürdü..

Sevilla ile eşleşildiğinde herkes Capel ve Navas'tan bahsetti. Bu iki oyuncuya neredeyse destanlar yazdık. Yok "geleceğin yıldızı", yok "dev kulüpler onun için kuyruğu girdi" dedik.. Neredeyse efsane haline dönüştürdük.

Oysa burnumuzun dibinde bir yıldız varmış da haberimiz yokmuş.. Eğer Capel 15 milyon euro ise Boral en az 30 milyon euro eder. Üstelik Gökhan, Capel'in hakkında gelmeyi de bildi.

Kanarya kanatlarını açtı ve çeyrek finale uçtu. İki kanadı da emin ellere teslimdi. Sağda Gökhan, solda Boral. Her türlü övgüyü hakettiklerini Ramon Sanchez-Pizjuan stadının çimlerine tescillettirdiler.

Yine kura çekildiğinde iki takımın iki kanadı ön plana çıkarılmıştı. Turu belirleyecek olan Fener'in sol kanadı ile onların sağ kanadı gösterildi. Yani Carlos-Boral ve Navas-Alves ikilisi.

Öyle de oldu. Sol kanattan baskın çıkan sarı lacivertliler turu kaptı. Boral farkıyla Fenerbahçe'nin zaferinde baş kahramanlardan biri oldu. Her iki maçta da Boral, Sevilla'nın kanadını perişan etti.