BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında tartışma çıktı!

"Şarkı Söylemek Lazım" yine olaylı geçti! İki kız kardeş jüriyi eleştirince kızılca kıyamet koptu!

Abone ol Show TV’deki ’Şarkı Söylemek Lazım’ yarışmasında, Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler yüzünden her hafta gerginlik yaşanıyor. Sahnede şov yapmayı ihmal etmeyen kardeşler, her programda jüri üyesi Ayşe Özyılmazel’e de takılıyorlar.

Geçen haftalarda Özdemir Erdoğan’ın Ersoy kardeşlere yüksek puan verilmesi nedeniyle aldığı eleştiriler Erdoğan’ı kızdırmış ve canlı yayında kendisini savunmuştu.

Bu hafta da Ayşe Özyılmazel, önce Yaşar Gaga’nın Ersoy kardeşlerin şarkıyı iyi söylediklerini ifade etmesi üzerine tepki verdi. Daha sonra Özdemir Erdoğan’a neden Esra ve Ceyda’ya her hafta yüksek puanlar verdiğini sordu. Erdoğan ve Özyılmazel arasında gerginlik yaşanırken bu gerginliğe Zeynep Talu da ortak oldu.

Esra ise yine kendisini tutamayarak, geçen hafta katıldığı Gülben Ergen’in sürpriz programının kulisinde Okan Bayülgen ile karşılaştıklarını söyleyerek Ayşe Özyılmazel’e laf attı.

İşte yarışmadaki ilginç diyaloglar:

Yaşar Gaga: Ümit Besen demişti ki ’Ben onların okuyamadıkları bölümü onlara versem, bir sene çalışmaları gerekir’. Galiba bu hafta sizi yanılttılar Ümit Bey ve gayet de güzel okudular. Çok güzel okudular.

Ayşe Özyılmazel: Başka bir yarışmada mıyız ben anlamadım ki?!!

Haldun Dormen: Ayşe çok sinirlendi. Ayşeye söz verelim.

Ayşe Özyılmazel: Başka yarışmada mıyım diye merak ediyorum; Zeynep bir yandan Yaşar bir yandan ’Beğendik, okudular’ diyor. Ne okudular? ’Sürünüyorum, sürünüyorum... Eeee ben de burada sürünüyorum dinlerken!

Yaşar Gaga: Ne var canım Gülden Karaböcek de o kadar okuyor.

Esra Ersoy: Sen var ya Sürpriz programına git. Kuliste Okan Bayülgen şöyle dolaşıyor: (Dudaklarını büzerek) ’Jüriye geçmek isteyen var mı?’ Dudaklarını açmış.

Ayşe Özyılmazel: Darısı başına inşallah...

Esra Ersoy: Oraya gidebilirsin mesela buradan sıkıldıysan diyorum... Eğlenceliydi bayaa..

Ayşe Özyılmazel: Şimdi bakın bu yaptığınız eğlenceli evet, matraksınız. Zaten gülüyorum. Başka ne diyebilirim ki size zaten?!! Ama burada bir gerçek var ki beceremiyorsunuz bu işi...!! Tamam tatlısınız, neşelisiniz, hoşsunuz. Hakikaten ikiniz de güzel iki hanımsınız ama olmuyor yani... Ben duyduğum şeye not veremiyorum. 3’ten yukarı veremiyorum. Özdemir Erdoğan nasıl veriyor merak ediyorum?!!

Yaşar Gaga: Diğer yarışmacılara duyduğun şeye puan verebiliyorsun! Diğer yarışmacıların ondan ne eksiği var? O kadar söyleyemeyenler var içinde...

Ayşe Özyılmazel: Yaşar sen iyi misin bugün? Kulağına bir şey mi kaçtı?!!

Yaşar Gaga: Bugün gayet iyiler. Ayrıca bu haftanın çok önemli bir nedeni var. Ben Esra’nın erkek arkadaşından ayrıldığını ve çok üzgün olduğunu biliyorum.

Ayşe Özyılmazel: E ne var ayrıldıysa, ne olacak?

Yaşar Gaga: Üzgün, gerçekten üzgün ve çalışmasını, performansını etkilemiştir.

Ayşe Özyılmazel: Niye etkilesin canım, onlar çok uslu kızlar...

Zeynep Talu: Sürünüyorum diye daha içten söylemiştir.

Esra Ersoy: Aramızda kalsın dememiş miydim?

Haldun Dormen: Şov devam etmelidir ne yapalım! Seyirciyi ilgilendirmez..

Ayşe Özyılmazel: Ben bir şey daha merak ediyorum. (Özdemir Erdoğan’a dönerek) Niçin siz 7 verdiniz? Hakikaten ben, haftalardır, hürmetimden, deneyiminize olan saygımdan dolayı bir şey demiyorum ama 7 puan veriyorsunuz. Başkalarına da 7 veriyorsunuz. Melike’ye de veriyorsunuz Esra’ya da.. Niçin verdiğinizi merak ediyorum...

Özdemir Erdoğan: Ayşecim, hemen söyleyeyim ben müzikten anlamam! (Kahkahalarla gülüyor) Ben bunu sana nasıl izah edeyim şekerim? Ben sana oturup bunun notasını çıkarsam sen anlamazsın.

Ayşe Özyılmazel: Bir saniye, nota biliyorum ben. Müzik eğitimi aldım. Bana haksızlık yapıyorsunuz. Zerafetimle soruyorum ben burada...

Özdemir Erdoğan: ’Bir Mumdur’ ile ’Yaylalar yaylalar’ isimli iki türkünün arasındaki müzikal fark nedir sen bana söyle bakayım?

Ayşe Özyılmazel: Ne demek istiyorsunuz arasındaki fark derken? Birbirine yakın iki şarkı.

Özdemir Erdoğan: Bence arasında hiç bir fark yoktur. Sen şimdi Bir Mum’u eleştirirsen, Yaylalar’a da Zeynep 10 puan verirse bu çelişki nedir bana bunu söyleyin...

Ayşe Özyılmazel: O Yaylalar’a puan vermedi ki Cenk’e verdi...

"Hepiniz alay ettiniz bu çocuklarla!"
Özdemir Erdoğan: Bu ülkenin kendi karakterinde ’Vurun Kahpeye’ yok. Burada mal bulmuş, meta gibi, daha programın ilk başından itibaren bu çocuklara herkes güldü! Jüri de dahil olmak üzere ben hariç, herkes alay etti. Bence bu ülkede önce onur sahibi ve gurur sahibi insanlar lazım. Jürinin de halkın da vurun kahpeye dememesi lazım.

Ayşe Özyılmazel: Biz bir şey yapmadık... Haksızlık ediyorsunuz. Biz alay etmedik...

Yaşar Gaga: Ben alay etmedim...

Zeynep Talu: Biz Ümit Bey’e takıldık. Onların şahsına değil. Ne münasebet zaten...

Özdemir Erdoğan: Zeynep, 35-40 senelik bir sanatçıya sen Ümit Bezen diyemezsin! Ayıptır!

Zeynep Talu: Ben ayıp olduğunu düşünmüyorum, espri yaptım. Artık o kadar da espri yapmayacaksak.. Burası da ortaokul değil yani!

Özdemir Erdoğan: O insanlar hassas insanlar. Siz vurun kahpeye dediniz ama bu insanlar onlara oy verdi ve daima finallerde tuttu.

Yaşar Gaga: Espri diye birşey var!

Özdemir Erdoğan: Herşeyin bir usulü var. Beni konuşdurtmuyorlar... Önyargı var.

Ayşe Özyılmazel: Önyargı yok, gördüğümüz var! Kahpe yok ortada zaten.

Özdemir Erdoğan: Buradaki yarışmacıların hepsi esasında üç aşağı üç yukarı aynı. ..Türk halkı bu insanlara destek çıkmıştır. En az oy toplamalarına rağmen Türk halkından gelen SMS’lerle bu insanlar hala burada yarışmaya devam ediyorlar. Benim için de azimlerinden, kibarlıklarından ve kendilerini savunmalarından dolayı alkışlanacak bir olaydır. Kendilerini de alkışlıyorum.

Ayşe Özyılmazel: Ben de hayal kırıklığına uğradığımı söylemek istiyorum....

"Bize onursuz ve gurursuzsunuz dediniz"
Yaşar Gaga: Siz bize ’Onursuzsunuz ve gurursuzsunuz’ dediniz. O ayıp olmadı mı? Biz size saygımızdan ağzımızı açmadık üçümüz de çok alındık.Kayıtlarda bu da var...

Özdemir Erdoğan: Lafı çarpıtmayın. Benim lakırdılarımı siz anlamıyorsunuz o zaman!

Yaşar Gaga: Keşke yanlış anlamış olsam.

Özdemir Erdoğan: Yanlış anladınız. Çünkü ben bu ülkede onur ve gurur sahibi sanatçılara gerek var diye söyledim. Onun için oraya çıkan insanların onuru ve gururuyla oynamayın dedim. Bunu söyledim. Bu insanların onuru ve gururuyla oynamayın dedim.

Yaşar Gaga: Biz hiç bir yarışmacının onur ve gururuyla oynamadık!

Özdemir Erdoğan: Niye gülüyorsunuz o insanlara?

Yaşar Gaga: Herkes gülüyor. Herkes ortada cereyan eden komikliğe gülüyor.
Özdemir Erdoğan: Ne komikliği? Size komik mi geliyor? Bana hiç gelmiyor. Siz yargıç yerine koyuyorsunuz kendinizi. ’Efendim ben Özdemir Erdoğan’ın neden 9 verdiğini merak ediyorum’...

Ayşe Özyılmazel: Çok üzgünüm ve hayal kırıklığı da yaşıyorum. Fazla da bir yorum yapmayacağım devamında. Çok üzgünüm Özdemir Bey’den dolayı çok üzgünüm....

Televizyongazetesi