BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.454,67
HABER /  DÜNYA

Canlı yayında Maya uzun havası koparttı

Antalya'da yerel televizyon kanalına katılan Türk halk müziği sanatçısı Musa Taş, Maya takvimine uzun hava ile gönderme yaptı.

Abone ol

Sanatçı Musa Taş'ın elinde sazı ile söylediği uzun hava program sunucusu ve diğer konuk sanatçı Mehtap Koç'u gülmekten kırıp geçirdi.

Dün akşam Akdeniz TV'de yayınlanan ve Rana Özdemir'in sunuculuğunu yaptığı 'Kültürel Nağmeler' isimli programa katılan Musa Taş, açılışı Mayalar'a gönderme yapan bir uzun hava ile yaptı. 'Yıllar önce Maya geldi Cihan'a ölem Cihan'a. Yazdı takvimi de düştük ardına, ölem ardına. Yalan dünya tüküreyim derdine, ölem derdine. Gurbanım vay Maya, ölem vay Maya' sözleri ile başlayan uzun hava, 'Meksika'dan gelmiş bizim Mayalar, vay Mayalar. Anam evde sütten yoğurt mayalar, ölem mayalar. Şirince'de ne işimiz var vay dostlar, vay dostlar. Gurbanım mayalar, arı mayalar' diyerek devam etti.

Sunucu Rana Özdemir ve diğer konuk sanatçı Mehtap Koç, uzun havayı kahkahalarla dinledi.

Uzun havanın sonunda kameraya dönerek, ?Sevgili dostlar affınıza sığınarak, son dakikada böyle doğaçlama bir şey yapayım dedim. Aslında programa güzel bir türkü ile girecektim ama kimi inanıyor, kimi inanmıyor. Biz de hafiften tırsmıyor değiliz ama bugün de televizyon sakin. Laf aramızda çalışanların yarısı kaçmış dedi. Program sunucusu Özdemir de sanatçı Musa Taş'ın küçük bir muziplik yaptığını belirterek, ?İyi de yaptı. Keyfimiz yerine geldi. Gayet de güzel oldu diyerek programına başladı. Sunucu Özdemir, yeryüzünde kötülüklerin yok olması, barış ve kardeşlik dolu bir yaşamın sürmesi dileğinde bulundu.