BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05
HABER /  GÜNCEL

Barda rehine krizi!

Zonguldak’ta, saatinde barı kapatmadığı tespit edilen bir bar sahibi, kendisini, bar çalışanlarını ve onları evine götürmek için gelen taksiciler ile birlikte bara kilitledi.

Abone ol

Olay, Zonguldak’ın Kozlu beldesinde meydana geldi. M.A’ya ait barın gece 01.00 sıralarında kapatılması gerekmesine rağmen kapanmadığı tespit edildi.

Barda çalışan solist ve diğer görevlilerin evine götürülmesi için çağırılan taksicileri de barın içerisine alan M.A, polisin tespiti üzerine barın tüm kapılarını kilitledi. İdari para cezası yememek için polise kapıyı açmak istemeyen M.A, tüm çabalara rağmen ikna edilemedi.

Çağırılan bir taksi şoförü ve 6’sı bayan 25 kişinin içeride bulunduğunu belirten M.A, kapıyı açmayacağını ve ısrarcı olunması halinde kafasına sıkacağını söyleyerek, polislerin bar çevresinden uzaklaşmasını istedi. Polisin çabalarına rağmen M.A’nın ikna olmaması üzerine alınan hakim kararı ile polis içeri girmeye karar verdi. Barın pencere ve kapılarını zorlayarak içeri giren polisler, bar sahibini etkisiz hale getirdi.

Bar çalışanı M.A gözaltına alınırken, polis taksiciyi ve barda görevli 6’sı bayan 24 kişiyi ifadesi alınmak üzere Kozlu Polis Merkezi’ne götürdü. Öte yandan barda yapılan aramada, silah ya da herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığı öğrenildi.