BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  GÜNCEL

Manisa'da korkunç cinayet!

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde 2 zanlı, kapısını kırarak girdikleri eve kurşun yağdırdı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, olay saat 02.00 civarında Zeytinli beldesinin Altınkum Mahallesi’ndeki bir kooperatif sitesinin 2. katında meydana geldi. 

DAİRENİN KAPISINI KIRARAK İÇERİ GİRDİLER

İddiaya göre, bir araç ile Sadık Tuzluca (53) ve Adnan Temurturkan’ın (49) içinde bulunduğu apartmanın kapısına kadar gelen silahlı 2 kişi, daire kapısını kırarak içeriye girdi ve ateş etmeye başladı. Zanlılar, Tuzluca ve Temurturkan’ı kurşunladıktan sonra geldikleri araca binerek kayıplara karıştı. Silah seslerini duyan apartman sakinleri, olay yerine sağlık ekibi ve polis çağırdı. Daireye giden sağlık ekibi, Sadık Tuzluca ve Adnan Temurturkan’ın olay yerinde yaşamlarını yitirdiklerini tespit etti.

CENAZELER BURSA'YA GÖNDERİLDİ

Olay yerine gelen nöbetçi savcı soruşturma başlatarak incelemelerde bulundu. Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği cinayet ile ilgili Balıkesir ilinden Cinayet Büro Amirliği ekibi çağırıldı. Silah seslerini duyan ve cinayet zanlılarının araç ile kaçtıklarını gördükleri sanılan bazı apartman sakinleri de polise ifade verdi. Polis memurları tarafından belediyenin cenaze aracına konulan cesetler, incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, güvenlik güçleri cinayet zanlılarını yakalamak için geniş çapta araştırma başlattı.