BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,84
ALTIN 2.400,09
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında intihar etti! İzleyenler şok oldu

ABD'li aktör Jay Bowdy canlı yayında intihar etti. Bir süre önce cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alınan Bowdy'nin evine giden polisler 33 yaşındaki aktörün cansız bedeni ile karşılaştı.

Abone ol

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 33 yaşındaki Jay Bowdy canlı yayında intihar etti. Facebook hesabından intiharını saniye saniye yayınlayan Bowdy takipçilerine büyük şok yaşattı. Canlı yayını görenlerin haber vermesi üzerine harekete geçen polisler, olay yerine vardıklarında 33 yaşındaki aktörün cansız bedeni ile karşılaştı.

Ölümü sonrası ABD'li aktörün geçtiğimiz hafta cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındığı ve 100 bin dolar kefalet karşılığında serbest bırakıldığı açıklandı.

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Facebook ise, Bowdy'nin intihar videosunu silerek yazılı bir açıklama yayımladı: "İnsanları Facebook'ta güvende tutmak konusunda sorumluluklarımızı kabul ediyoruz ve sıkıntıda olan insanlara yardım etmek için dünya çapında birçok organizasyonla çalışıyoruz."

'O SESİ ASLA UNUTMAYACAĞIM'

Silahla kafasından vurulmuş halde bulunan Bowdy'nin intiharını canlı yayında izleyen görgü tanıklarından biri ise, "Sesi. Acısı. Gözyaşları. Söylediği her şey. Tetiğin çekiliş sesi beni yerle bir etti. O sesi asla unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

ABD'li aktör Jay Bowdy, pek çok televizyon dizisinin yanı sıra The Island ve Big Brother gibi reality showlarda da boy göstermişti.

abd