BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.427,48
HABER /  MAGAZİN

Murat Boz'a Gökhan Özoğuz cevabı! Sosyal medya sallandı

Murat Boz'un referandum için 'evet' cevabı verdiği videoya 'hayır'cı sosyal medya kullanıcılarından Gökhan Özoğuz'un bir videosu ile cevap geldi.

Abone ol

Rıdvan Dilmen'in başlattığı 'referanduma evet' kampanyası Türkiye'nin gündemine oturdu. Sosyal medyada giderek büyüyen 'evet-hayır' tartışmalarına ilginç bir cevap da Murat Boz'u eleştirenlerden geldi. 'Hayır'cı sosyal medya kullanıcıları referanduma evet diyen Murat Boz'un cevabına karşılık Gökhan Özoğuz'un videosunu paylaştı.

O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri 'evet-hayır' tartışmasını farklı bir boyuta taşıdı. Rıdvan Dilmen'in start verdiği 'Referanduma evet' kampanyası sosyal medyada yankı uyandırmaya devam ediyor. Murat Boz'un da katıldığı kampanyaya 'hayır'cılardan ilginç bir cevap geldi ve O Ses Türkiye'nin diğer jüri üyesi Gökhan Özoğuz'un geçtiğimiz bölümlerde söylediği İzmir Marşı'nı paylaşmaya başladı. Videoda, Gökhan Özoğuz'un marşı okurken Murat Boz'un yanına manidar şekilde yaklaşması da dikkatlerden kaçmadı. İşte sosyal medya hesabındaki son paylaşımlar arasında Atatürk'ün fotoğrafı da bulunan Gökhan Özoğuz'un O Ses Türkiye stüdyolarında İzmir Marşı'nı söylediği o anlar: