BIST 10.167
DOLAR 32,39
EURO 34,72
ALTIN 2.400,38
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayın arası sanatçıya dayak

Canlı yayını sunan sinemacıya dayak atıldı. Sonra tekrar stüdyoya yollandı. Bu programı yapan sanatçı kim?

Abone ol

Ahu Tuğba'nın genel yayın yönetmenliğini yaptığı İstanbul Kanal'da dayak skandalı. Program yapan Meral Konrad ve Caner Toygar canlı yayın arası kanalın ortaklarının adamlarından dayak yedi. Dayak sonrası tekrar stüdyoya yollandı. Tuğba izin sonrası öğrendiği bu haber sonrası görevinden istifa etti.

104.2 Radyo Pink'te her Cuma saat 16 ile 18.00 saatleri arasında "Nurcan Sabur ile Magazinsel" adlı programı hazırlayıp sunan Nurcan Sabur bu hafta da gerek stüdyo, gerekse telefon konuklarıyla gene magazin gündemine damgasını vurdu.

Bilindiği gibi Ahu Tuğba; bundan 4 hafta kadar önce "Nurcan Sabur ile Magazinsel"in ilk program stüdyo konuğu olmuş ve uydudan yayın yapan İstanbul Kanal'a ortak olup, bilfiil de yayın sorumluluğunu üstlendiğini açıklamıştı.

Ne var ki kendisi İstanbul dışındayken, kanalın büyük ortağının adamları, Meral Konrad ile birlikte program yapan Caner Toygar'ı yayın arasında dövüp, tekrar stüdyoya yolladıkları dedikodusu ortalığı sarmıştı.

CANLI YAYIN ARASI DAYAK

İşte Ahu Tuğba seyahatinden döner dönmez yayınımıza bağlandı ve bakın bu konuda neler dedi?

-"Dediğin gibi bu söylentiler benim de kulağıma gelmişti ama açıkçası pek fazla ciddiye almamıştım. Ne var ki bugün az önce bir TV kanalında Meral ile Caner'in canlı yayında anlattıklarını duyunca şoka girdim ve tüylerim diken diken oldu. Ve hemen kararımı verdim, bunu da ilk kez gene sana açıklıyorum, bu olaydan adımı çekiyor ve ortaklığımı şuan itibariyle sona erdiriyorum. Ortağımla dostluğum da devam edeceğini sanıyorum.

N.SABUR; -Ben seni kanala ziyarete geldiğimde gözündeki o heyecanı ve ışıltıyı görmüştüm. İşini son derece severek yapıyordun. Peki bu televizyonculuk maceranın da tamamen bittiği anlamına mı geliyor?..

A.TUĞBA;- Hayır Nurcancığım ben dediğin gibi aslında çok ama çok zor olan bu işi sevdim. O nedenle başka bir platformda da olsa bu işi yapmayı düşünüyorum. Sevgili dostum işadamı Osman Mırız ile görüşüp, kendi kanalımızı kurmanın yollarını arayacağız. Allah kısmet ederse bu kez kendi kanalımızın sahibi olacağız.