BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  POLİTİKA

Ağar için GP de hayal oldu

Ankara'da ortalık toz duman... İttifak iddiaları arka arkaya patlıyor. Ağar'ın, GP hayali ise 'yalan' oldu..

Abone ol

İnternethaber/ Ankara'da günün konusu DP ile nişan attığı Anavatan Partisi'ndeki gelişmeler. Her iki partide de ortalık toz duman. Kulisleri hareketlendiren haber ise öğle saatlerinde DP safından geldi.

Mehmet Ağar ile GP lideri Cem Uzan'ın Swissotel'de buluştuğu iddiası ortalığa atıldı. Ağar'ın Uzan'a ittifak önerisi götüreceği söylentisi ile ortalık çalkalandı.

GP'den Emin Şirin bu iddialarla ilgili İnternethaber'e konuştu. Şirin, "İttifak yok. Listelerin teslimine saatler kala böyle bir işbirliğine gitmeyiz. Biz seçimlere tek başımıza katılacağız" dedi.

Şirin Ağar ile Uzan'ın aynı oteli çalışma mekanı olarak kullandıklarını belirterek, bu görüşmenin aslının olmadığını söyledi.

"GP'DEN BİZE TEKLİF GELDİ"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Keçeli, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'dan, Genç Parti'ye görüşme talebi iletildiği yönündeki iddiaları anımsattı. ''Bunun aslı yok'' diyen Keçeli, telefon görüşmesi dahi yapılmadığını, Genç Parti'den görüşme yapmak için araya girenlerin olduğunu, ancak bunun kabul görmediğini ifade etti.
    
DP'nin tek başına seçime gireceğini söyleyen Keçeli, ''Kimseye ortaklık teklifi yoktur'' diye konuştu.