BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.440,62
HABER /  GÜNCEL

Canikli'den Kılıçdaroğlu için bomba iddia!

Nurettin Canikli, Twitter'da "17-25 Aralık teşebbüsleri başarılı olsaydı, muhtemelen Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapacaklardı" iddiasında bulundu.

Abone ol

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için sert ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan "diktatör bozuntusu" sözleri ile başlayan tartışmaya dahil olan Canikli "Eğer Gezi ya da 17-25 Aralık teşebbüsleri başarılı olsaydı, muhtemelen Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapacaklardı. Ama hesapları tutmadı" dedi.

Nurettin Canikli, Twitter hesabında Kılıçdaroğlu hakkında bazı iddialarda bulunarak, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun tutumuna yönelik eleştirilere yer verdi.

Canikli, "Eğer Gezi ya da 17-25 Aralık teşebbüsleri başarılı olsaydı muhtemelenKılıçdaroğlu'nu Başbakan yapacaklardı. Ama hesapları tutmadı. Barajı geçmesi için partisinin oylarının bir bölümünü HDP'ye aktardı. Bütün bunların karşılığındaKılıçdaroğlu'na Başbakanlık sözü verildi. PKK'nın avukatlığına soyunan ve bildiri yayımlayan akademisyenlere arka çıktı. Çünkü senaristler öyle istedi. Sonra Rusya vePutin dostu oldu. İllegal sol örgütlerle yakınlığı ise çok eskilere dayanıyor. Gezi olaylarını hatırlayın. O kadar esnek ki bugün ak dediğine yarın kara diyebiliyor. 'Paralel çete ile birlikte hareket et' dediler, CHP'yi onların emrine verdi" ifadelerini kullandı.

"Teknoloji henüz bu kadar esnek bir plastik üretemedi" diyen Canikli, bir diğer paylaşımında da şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu o kadar esnek ki senaristlerin bir dediğini iki etmiyor çünkü bu senaristlerKılıçdaroğlu'nun çok önemli bir özelliğini keşfettiler. Kılıçdaroğlu'nun esneklik kapasitesi."