BIST 9.732
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.424,19
HABER /  MAGAZİN

Caner Toygar kimdir? Eşi Berke'den şoke eden itiraf

Caner Toyagr'ın izdivaç programında evlendiği Berke, Caner’le ilgili olarak ilk kez konuştu. Berke, yaşadıklarını anlatırken göz yaşları adeta sel oldu. Peki Caner Toygar kimdir aslen nereli kaç yaşında? Detaylar İnternethaber'de.

Abone ol

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' programa konuk olan Berke, Caner’le ilgili olarak ilk kez konuştu. Berke, yaşadıklarını anlatırken göz yaşları adeta sel oldu.

Kentli, “Caner’i sevdim ve güvendiğim için evlendim. Caner’den evlenmeden önce de şiddet gördüm ama onu değiştirebilirim sandım. Bana karşı uyguladığı ilk şiddet otomobilde gösterdi, beni arabadan atmaya çalıştı” şeklinde konuştu.

Peki Caner Toygar kimdir merak ediyor musunuz. Gelin hep birlikte Caner Toygar'ın yaşam öyküsüne bir göz atalım.

CANER TOYGAR KİMDİR?  Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Lise tahsilinin ardından eğitimine devam etmemiştir. 2013 yılında evlilik programına katılan Caner, Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturmuş ve kısa sürede isminden sıkça söz ettiren kişi haline gelmiştir.

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştur.

Gündüz kuşağı programlarından kazandığı popülerliği müzik alanına taşımak istemiş ve 2009 yılında müzik konusunda da atılım yaparak "Naber Fıstık" isimli albümü çıkarmıştır.

Müzikle de yetinmeyip ardından oyunculuk için çabalamıştır. Fakat istediği başarıyı yakalayamayınca Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.

Caner Toygar'ın eşi Berke'den şoke eden itiraf göz yaşları sel oldu!