BIST 10.653
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.429,89
HABER /  SPOR

Canaydının 2. adam alerjisi

Galatasaray'da İkinci Başkanın isfitası bir gerçeği ortaya çıkardı.

Abone ol

Galatasaray'da İkinci Başkan Semih Haznedaroğlu'nun istifası gündeme damgasını vururken sarıkırmızılı kulübün son döneminde yaşanan 'yönetim kulisleri'ni yakından takip edenler bu gelişmeyi şaşırtıcı bulmadı. Çünkü son 5 senedir Galatasaray'da başkan Özhan Canaydın'dan hemen sonra gelen 'ikinci ve üçüncü adamı' konumundaki yöneticilerin hiçbirinin görev süreleri uzun soluklu olmadı. İşte o isimler:

Olcay rakip oldu
Özkan Olcay: Canaydın'ın ilk döneminde "Ali Sami Yen Stadı Projesi Başkanı" olarak çok önemli bir görevle yönetim kuruluna girdi. Ancak balayı kısa sürdü. Hiçbir gelişmeden haberdar edilmediği gerekçesiyle Başkan'a sitem etti. Son seçimlerde Canaydın'ın en büyük rakibi Yiğit Şardan'ın listesinde yer aldı.

Ali Dürüst: İlk Canaydın döneminin en parlak isimlerindendi. Basın sözcüsü olarak yönetime girdi. Ancak özellikle Fatih Terim'in ikinci kez göreve getirildiği süreçte Başkan'la ters düştü. Bir daha Canaydın'ın listesine girmedi. Geleceğin muhtemel başkan adayları arasında gösteriliyor.

Ergun Gürsoy: İkinci Canaydın döneminin en dikkat çeken ismiydi. Oğlu Ali Gürsoy'la birlikte yönetimdeydi ve ikinci başkan oldu. Ancak o da Canaydın'la sık sık görüş ayrılıkları yaşadı. Görev süresinin ardından G.Saray'a olimpik bir havuz kazandırarak hizmet etmeye devam ediyor ancak bir gazetede yazdığı köşe yazılarıyla da Başkan'a ağır eleştiriler yöneltiyor.

Turgay Kıran: Özhan Canaydın'ın ilk döneminin ardından başkan adayı oldu. Mehmet Cansun'la kıran kırana geçen seçimin öncesinde Başkan Yardımcısı olarak Canaydın'ın listesine girdi. 100. Yıl Komitesi'nin başındayken projelerinin dikkate alınmadığı gerekçesiyle tavır koydu. Son seçimlerde tekrar başkan Canaydın'a rakip oldu