BIST 10.654
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.428,06
HABER /  SPOR

Lucescu topun ağzında

Önceki gece Dinamo Kiev'e 1-0 yenilen Shakhtar'da Lucescu'nun suyu ısındı

Abone ol

Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Lucescu için Ukrayna'da işler iyi gitmiyor. Pazartesi geceki kritik maçta Shakhtar Donetsk, lider Dinamo Kiev'e 1-0 yenilince lig yarışında 6 puan geriye düştü.

Ukrayna basını, Shakhtar'ın hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde bekleneni verememesinin ardından başkan Ahmedov'un gözünde Lucescu'nun kredisinin tükenmek üzere olduğunu iddia etti. Ukrayna Ligi'nin kritik maçını yöneten Portekizli hakem, Dinamo Kiev'den Milevsky, Shakhtar'dan Chigrynskiy ve Srna'ya kırmızı kart gösterdi. Chigrynskiy'nin atıldığı pozisyona sert tepki gösteren Lucescu da hakemden kırmızı kartı yedi.

Rumen teknik adam, maç sonrası Ukrayna Federasyon Başkanı Surkis'i yerden yere vurdu. Karşılaşmadan sonra bir açıklama yapan federasyonun hakem komitesi yetkilisi Derdo ise hakem Gomes ve verdiği kararların yanında olduklarını söyledi. Karşılaşma boyunca sinirlerine hakim olamayan oyuncuların hakeme hiç yardımcı olmadıklarına değinen Derdo, "O duruşuyla gayet güçlüydü" ifadesini kullandı.