BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Canaydından istifaya ret

Galatasaray yönetim kurulu üyesinin istifası, Özhan Canaydın tarafından kabul edilmedi...

Abone ol

Galatasaray Sosyal Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gürcan, yönetim kurulundan istifa ettiğini, ancak başkan Özhan Canaydın tarafından istifasının kabul edilmediğini söyledi.

Celal Gürcan, Galatasaray dinamikleri içinde, Galatasaray doğruları için fikir ayrılıklarının olabileceğini ifade ederek, "Şu aşamada istifam söz konusu değil" dedi.

Gürcan, yönetim kurulu toplantılarına katılmayan Şükrü Ergün ve Ali Gürsoy ile birlikte hareket etmelerinin de söz konusu olmadığını belirterek, "Herkesin kendine göre sebepleri var. Böyle bir şey yakışık olmaz. Bu şahsi sorunum değil" ifadesini kullandı.

Celal Gürcan'la Canaydın arasında istifa sırasında gelişen olaylar:

Celal Gürcan, dün Mecidiyeköy'deki kulüp binasına gelerek Başkan Özhan Canaydın'a istifasını yazılı ve sözlü olarak sundu.

Gürcan, Canaydın'a yaptığı açıklamada, son zamanlarda yaşanan olayların kendisini rahatsız ettiğini belirtirken, "Sizin dışınızda yaşanan olaylar ve bu olaylara kayıtsız kalışınız beni çok rahatsız etti. Ayrıca Gerets olayında başından sonuna kadar hatalıydık. Hep yanlış yaptık ve hocayı kendi ellerimizle bu hale soktuk. Artık yönetim ile birlikte olmak istemiyorum" dedi.
Canaydın, istifayı kabul etmedi, ancak Celal Gürcan istifanın tek taraflı olduğunu, yönetim kurulu toplantılarına katılmayacağını söyledi.