BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,81
ALTIN 2.412,39
HABER /  SPOR

Canaydın içini döktü

Taraftarın hakaretlerine uğradı, sinesine çekti. Ama bir yere kadar. Başkan Ccanaydın suskunluğunu bozdu.

Abone ol

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Antalya beraberliği sonrası yaşanan olaylar için "Bu tip tepkiler demokratik ortam içinde, hakaret boyutuna varmıyorsa ve makamlara saldırılmıyorsa her zaman olacaktır. Galatasaray'ın taraftar profili değişti. Hiç alışmadığımız, duymadığımız, görmediğimiz olaylar yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

Canaydın, "Taraftara söyleyecek sözüm yok. Zaten çeşitli sebeplerden dolayı, onlar gayet iyi biliyorlar, maçlara gelmiyorum. Bu demek değil ki taraftardan korkuyorum. Ben büyük Galatasaray'ın başkanıyım. Kırıldığım için bu tavrımı sürdürüyorum. Seyirciyi kışkırtan bazı basın mensupları Türk sporuna ve Galatasaray'a zarar veriyorlar" dedi.

'NE ÇABUK UNUTTULAR'

Son şampiyonluğun çabuk unutulduğunu belirten Canaydın, "Taraftarın tepkisini anlamıyorum. 2-3 ayın sükunetle geçmesini rica ediyorum. Hedeflere varmaya çok az kaldı. Tahriklere kapılmayalım. Geçen sene yüzyılımızın en önemli şampiyonluklarından birini yaşadık. Çok çabuk unutuldu. Bunun hiç mi önemi yok? Sağduyu sahiplerinin takdirine bırakıyorum" diye konuştu. Canaydın sözlerini şöyle tamamladı:

"Ekonomik bağımsızlık için uğraşıyoruz. Ciddi bir yarayı tedavi etmeye çalışıyoruz. Seyrantepe'yi önemsemeyen pankartlarla karşılaştık. Ama Seyrantepe bittiği zaman bütün Galatasaraylılar'ın gururlanacağı bir eser olacak. Bugün böyle düşünenler herhalde o zaman çok farklı düşünecekler. Bunun tadını çıkarmaya ramak kaldı."