BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.412,72
HABER /  SPOR

Kedi değil pitbull olacak

Kitabında kendisine ‘kedi yavrusu’ diyen Liverpool’un yıldızı Gerrard’a Gattuso’nun yanıtı sert oldu

Abone ol

Kaleme aldığı otobiyografisinde Liverpool’un yıldız oyuncusu Steven Gerrard, AC Milan’ın orta saha yıldızı Gennaro Gattuso için kullandığı sert ifadelerle spor dünyasını şaşkına çevirdi. Gattuso’nun bu sözlere cevabıysa gecikmedi.

Gattuso’dan ‘kedi yavrusu’ diye bahseden Gerrard’ın kitabındaki diğer satırlar ise şöyle: ‘Sinirli bir yapıya sahip izlenimi verse de küçük bir kedi yavrusu kadar korkak! İnsanlar onu önemsiyor ama ben bunun nedenini bilmiyorum. Her hafta Gattuso’yla maç yapabilirim. Rakibi için tehlike arz etmeyen bir oyuncu. Benim çekineceğim orta saha oyuncuları örneğin Riquelme, Kaka ya da Ronaldinho’dur. Gattuso sadece taraftar için oynar. Sahada tiyatral ve duygusal bir havası var’.

Gerrard’ın bu sözlerinin üzerine küçük bir kedi değil, pitbull olduğunu söyleyen Gattuso ise ‘Onun tüm bunları söylediğine inanmıyorum ama eğer bu ifadeleri kullandığı doğruysa ona şunu söyleyebilirim; kendimi bir kedi gibi değil bir pitbull gibi hissediyorum’ dedi.

23 Mayıs Şampiyonlar Ligi final maçı öncesinde iki yıldız futbolcu arasında yaşanan söz düellosu spor dünyasını şaşkına çevirdi.