BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,76
ALTIN 2.395,09
HABER /  SPOR

Canaydın bombaları patlatacak

Galatasaray ezeli rakiplerinden geri kalmayacak. Canaydın "Önemli isimlerle temas halindeyiz" dedi.

Abone ol

Canaydın, FANATİK’e konuştu: Canaydın Caryos'un transferi çin şunları söyledi: "Rakibimiz de Roberto Carlos’u alarak önemli bir transfer gerçekleştirdi. Kendilerine hayırlı olsun"

Sessizliğini bozdu

Şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından, Sami Yen’deki derbi maçında çıkan olaylar, Feldkamp tercihi ve transferdeki belirsizlik nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Başkan Özhan Canaydın, sessizliğini bozdu. Derbi maçındaki olaylar sonrası Galatasaray’ın alacağı ceza üzerine yapılan spekülasyonlara tepki gösteren Canaydın, “Şu anda konu yargıda. Bu konudaki yorumların Ceza Kurulu’nu etki altına almak için yapıldığını düşünüyorum'' dedi. Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan’ın, “Galatasaray alacağı cezaya itiraz etmesin'' sözlerini, son derece yanlış olarak değerlendirdi.

‘Feldkamp en iyisi’ 

Yaşı dolayısıyla Feldkamp’ın eleştirilmesini de anlayamadığını kaydeden Canaydın, “Feldkamp sahaya inip top oynayacak değil. Beyni ve zihni sağlam. Sağlığı da iyi. Onunla yeniden yapılanacağız. Dünyada bu işi yapabilecek en iyi teknik adam Feldkamp’tır'' ifadesini kullandı.

Alman Ümit Milli Takımı’ndan iki genç oyuncu aldıklarını ve transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Sarı-Kırmızılılar’ın patronu, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Bombalar patlayacak’

“Temas halinde olduğumuz önemli isimler var. Hiç kimse merak etmesin, Galatasaray ismine ve büyüklüğüne layık oyuncuları alacak ve takımımız yeni hocamızla önümüzdeki sezon yine taraftarımızı memnun edecek coşkulu bir futbol oynayacaktır. Futbolda rekabet artık sadece sahada değil, ürün satışından stat gelirlerine, reklamdan marka tanıtımına kadar her alanda var. Bu nedenle yıldız transferlerinin önemi büyüktür.