BIST 10.275
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.396,16
HABER /  GÜNCEL

Otobüs otomobili ezdi geçti

Bolu’da yolcu otobüsü ile otomobili çarpıştı. Trafik kazasında 7 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Abone ol

Gece saatlerinde D-100 kara yolunda Ankara’dan İstanbul yönüne gitmekte olan Tekin Karlı yönetimindeki 34 LAY 25 plakalı yolcu otobüsü, Filiz Makarna mevkindeki kavşakta, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 14 DZ 292 plakalı otomobille çarpıştı. Yolcu otobüsü otomobili metrelerce sürükledikten sonra durabildi.
Kazada, otomobilde bulunan ve isimleri henüz belirlenemeyen 7 kişi olay yerinde öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Yaralı, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Otomobil içinde sıkışan cesetleri, Bolu Belediyesine ait kaza kırım ekipleri hurda haline gelen aracı parçalayarak çıkarttı. Kazada hayatını kaybedenlerin kimliklerinin tespiti için çalışma yapılıyor.

Otobüste bulunan yolcular ise başka otobüslerle İstanbul’a gönderildi.
Otobüs yolcuları, otomobilin bir anda otobüsün önüne geçtiğini belirterek, "Otobüs, otomobile çarptı ve otomobil sürüklenmeye başladı.
Otobüsün otomobile çarpmasıyla birlikte, otobüs sağa sola gitmeye başladı. Biz otobüsün devrilmesinden çok korktuk. Otobüs daha sonra, güçlükle durdu. Devrilmiş olsaydı büyük bir facia yaşanacaktı" diye konuştular.

ÖLEN 7 KİŞİDEN 3’ÜNÜN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Bolu’da 7 kişinin öldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı trafik kazasında ölenlerden 3’ünün kimliği belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, D-100 kara yolunda otomobille otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölenlerden üçünün, otomobil sürücüsü Fatih Özboyacı (50), otomobildeki Hayriye Türkoğlu (34) ve Özge Özkul (30) olduğu belirlendi. Kazada ağır yaralanan ve Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Adağ’ın tedavisi sürüyor.
Gece, D-100 kara yolunda, Ankara’dan İstanbul’a giden Tekin Karlı yönetimindeki 34 LAY 25 plakalı yolcu otobüsü, Filiz Makarna mevkisindeki kavşakta, Fatih Özboyacı yönetimindeki 14 DZ 292 plakalı otomobille çarpışmış, kazada 7 kişi ölmüş, 1 kişi ağır yaralanmıştı.