BIST 10.063
DOLAR 32,37
EURO 34,85
ALTIN 2.397,79
HABER /  GÜNCEL

Camide uyuşturucudan öldü

Cami tuvaletinde aşırı dozda eroinden ölen gencin bıraktığı not pişmanlığını anlatıyordu

Abone ol

Fatih'te bir şahıs, girdiği cami tuvaletinde vücuduna aşırı dozda eroin enjekte ederek intihar etti. Şahsın ölmeden önce "Çalışan bütün organlarımı bağışlıyorum" şeklinde bir de not bıraktığı öğrenildi.

Olay, Kocamustafapaşa Marmara Caddesi üzerindeki Abdi Çelebi Camii'nin erkekler tuvaletinde meydana geldi. Tuvalet görevlisi, içeri girdiğinde bir şahsın yerde hareketsiz yattığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekibinin yaptığı incelemede, Murat Bayramoğlu (30) adlı şahsın vücuduna aşırı dozda uyuşturucu enjekte ettiği ve bu nedenle hayatını kaybettiği belirlendi. Cesedin yanında bir enjektör ve beyaz bir kağıda yazılmış not bulundu. Notta, "Bu bir intihar mektubudur. Çalışan bütün organlarımı bağışlıyorum" yazdığı öğrenildi. Olayı duyan Bayramoğlu'nun yakınları camiye koştu.

Cesedi bulan tuvalet görevlisi, "İçeriye girdim. Bir şahsın yerde yattığını görünce koşup, durumu cami görevlilerine bildirdim" diye konuştu.
Polis şahsın intihar nedeninin belirlenmesi ve notun kendisi tarafından yazılıp yazılmadığının tespiti için soruşturma başlattı. Murat Bayramoğlu'nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.