BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,04
ALTIN 2.447,12
HABER /  GÜNCEL

Cam kırıldı, son hız TEMe fırladı!

İki yaşındaki Mürvet arabanın arka koltuğunda annesinin kucağında oturuyordu. Kazayla otomobil sarsıldı, Mürvet TEM'e fırladı.

Abone ol

İki yaşındaki Mürvet, TEM'in Körfez mevkiindeki zincirleme kazada annesinin kucağından fırlayıp, otomobilin kırılan arka camından TEM'in kenarına uçtu. Küçük kız kazadan yara almadan kurtuldu.

Otomobillerde çocuk koltuğu ve emniyet kemerinin önemini bir kez daha gözler önüne seren kaza, dün TEM’in Körfez ilçesinde meydana geldi. Ankara yönünde Sait Kortan Pekün yönetimindeki otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde giden otomobile çarpmamak için ani fren yaptı. Kontrolden çıkan araç önce bariyerlere çarptı ardından takla atarak önünde seyreden bir otomobile ardından Şamil Serbest’in kullandığı araca çarptı. Serbest’in kullandığı otomobilin arka koltuğunda annesinin kucağında bulunan kızı Mürvet, çarpmanın şiddetiyle kırılan arka camdan TEM’e uçtu. Şans eseri yaralanmayan Mürvet Serbest, çağrılan 112 Acil ambulansı ile kontrol için Derince Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Baba Serbest, kazayı “Annesinin kucağındaki kızım çarpmanın şiddetiyle kırılan sol arka camdan otoyola uçtu. Çocuk arabaların altında kalacak diye çok korktuk. Son anda arabaların altında kalmaktan kurtardık” diye anlattı.