BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Son dakika golü millileri yıktı

17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda grubunu lider bitiren, Türkiye, önce son dakika golüyle maçı uzatmalara bıraktı, sonra da..

Abone ol

Nijerya'daki 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda grubunu lider bitiren, 10 kişi kalmasına rağmen çeyrek finale çıkan Türkiye, son dakika golüyle uzatmalara giden maçta Kolombiya'ya penaltılarla boyun eğdi

Nijerya'da düzenlenen 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Milli Takımımız, çeyrek finalde Kolombiya'ya penaltılar sonucunda 5-3 mağlup olarak elendi. Millilerimiz, 20. dakikada turnuvanın yıldızları arasında gösterilen Muhammed Demir'in kafa golüyle öne geçti: 1-0 89. dakika ceza sahamıza şişirilen topu 87. dakikada oyuna giren Ramos'un kafa ile filelere göndermesi üzerine Kolombiya 1-1'lik eşitliği yakaladı ve karşılaşma uzatmalara gitti.

PENALTI TALİHSİZLİĞİ
lk 15 dakikalık uzatmada Kolombiya'ya oranla çok daha üstün olan Milliler, bir türlü gol atma başarısını gösteremedi. Son uzatmda da iki takımın da çabası sonuç vermeyince penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda Kolombiya adına Arias, Murillo, Ramos, Catano ve Cuellar 5'te 5 yaptı. Milli Takım adına ise Orhan, Gökay ve Okan penaltı atışlarını gole çevirdi ancak Furkan penaltıyı üstten dışarıya gönderince, Türkiye'nin yarı final hayalleri son penaltı atışını beklemeden sona erdi: 3-5.