BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Cam arkasında seks tedavisi

Esra Erol'un programından Hande Ataizi'ne transfer olan Hollandalı gelin adayı ikinci evliliği ile ilgili öyle şeyler anlattı ki...

Abone ol

Esra Erol'un evlilik programında yer alan Hollandalı gelin adayı TNT'ye transfer olunca farklı bir profil çizmeye başladı. Hande Ataizi 'cinsel' hayatını merak edince ortaya müstehcen bir muhabbet çıktı.

Gazeteciler.com'un haberine göre evlilik programlarının iyice suyu çıktı. Artık gelin adayları bir kanaldan ötekine transfer olmaya başladı. ATV'deki Esra Erol'un programında 1 yıldır eş arayan Hollandalı gelin adayı Işın Hanım, Almancı damat adayı ile kapışınca programdan ayrıldı. Bugün TNT kanalında ortaya çıktı.

Hande Ataizi'nin programına transfer olan Işın Hanım, ikinci e vliliği ile ilgili anlattıkları ile stüdyoda "müstehcen" bir sohbet başlattı.

CAM ÖTESİ UYGULAMALI TEDAVİ

Evliliğinin "cinsellik" bittiği için ayrılıkla sonuçlandığını söyleyen Işın Hanım özetle, "Ayrılmadan önce her tür destek tedavisini denedik. Önce kendimiz denedik, oyuncaklar filan aldık. Onun dışında baktık ki olmuyor, evlilik danışmanını gittik. Hatta orada "cam arkasında" uygulamalı (seks) tedavisiler de yapılıyor" deyince Ataizi'nin ağzı açık kaldı.

Hande Ataizi;
-"Nasıl cam arkasında bakıp! Yapın bakayım bir göreyim mi diyor! Tövbe! Tövbe" diyerek şaşkınlık nidası attı.

Işın Hanım, "bunun tedavi olduğunu" söylese de Ataizi şaşkınlık nidaları attı. Işın Hanım, Hollanda'da bunun normal olduğunu belirtince Ataizi "Ben de Türkiye'de sandım" karşılığını verdi.

ESKİ KOCASIYLA AYNI EVDE YAŞAYIP SEVGİLİ EDİNMİŞLER

Işın Hanım'ın Hollanda'daki hayatı, Hande Ataizi'nin tanımı ile "bunlar çok geniiiş" dedirtecek nitelikte. Işın Hanım boşandıktan sonra da eşiyle birlikte aynı evde yaşamaya devam etmiş. Üstelik her ikisinin de sevgilileri olmuş.

-"İnsan kıskanmaz mı?" diyerek Hande Ataizi şaşkınlığını belirtince de Işın Hanım;
-"Hayır hayır kesinlikle... Beni hiç kıskanmaz" cevabını verdi.

EVLENECEĞİ KİŞİ DE ESKİ KOCASIYLA YAŞAYACAK

Işın Hanım stüdyodakileri şaşkınlığa düşüren ikinci bombasını da patlattı. Kendisi ile evlenecek kişinin eski kocası ile birlikte aynı evde yaşayacağını söyledi. Stüdyodaki konuklar ağzı açık bir şekilde "yok artık" tepkisi verdi.

Hande Ataizi sonunda "Bak şimdi Işın, Türk biriyle evlenmek istiyorsan senin gibi bakması çok zor bir insanın. Bunun yabancıyla da ilgisi yok. Benim sevgilim ABD'li, hocam erkek diye tepki veriyor. Yabancılar rahattır diye bir şey yok" demek zorunda kaldı.