BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu hakkında şok iddia!

ODATV davasında yargılanırken ölen MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu öyle bir mektup yazdı ki...

Abone ol

ODATV davasında tutuklu yargılanırken yaşamını yitiren MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu’nun Silivri Cezaevi’nden gönderdiği mektuplarda çarpıcı bilgiler yer aldı.

Kozinoğlu’nun mektubunda özellikle Alman istihbaratının Türkiye’nin iç meselelerine doğrudan etki ettiği, CHP Genel Başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek destek verdiği, AK Parti’yi zor durumda bırakmak için de Deniz Feneri e.V soruşturması açtırdığı ifade edildi.

ALMAN İSTİHBARATININ FAALİYETLERİ ÇIKARILDI 

Milat Gazetesi’nde yer alan habere göre, Kozinoğlu’nun cezaevinden gönderdiği mektuptan yayınlanmayan kısımların Deniz Feneri davası ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili olduğu belirtildi. Ergenekon sanığı Doğu Perinçek’e yakınlığı ile bilinen Aydınlık Gazetesi’nde Kozinoğlu’nun Alman istihbaratının faaliyetleri ile ilgili kısmının yayınlanmadığı ifade edildi.

KILIÇDAROĞLU ALMAN İSTİHABARATIYLA GÖRÜŞTÜ!

Mektuptaki en çarpıcı iddia Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP milletvekili olduğu dönemde bizzat Alman İstihbarat Teşkilatı (BND) mensupları ile görüşmesi oldu. Mektupta, “BND’nin Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olmasına destek verdiği” şeklinde önemli ifadelere yer verildi.

'UYDURUK DAVA'

Mektupta Kozinoğlu’nun Deniz Feneri davasının, Alman İstihbaratı’nın AK Parti’nin Almanya’da yaşayan Türkleri örgütleyebilme gücünden çekindiği için uydurduğu bir dava olduğu yer aldı. Deniz Feneri davasındaki amacın AK Parti’yi zor durumda bırakmak olduğu açıkça ifadelendirildi.