BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.311,63
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Call of Duty Modern Warfare 4 geliyor!

Milyonlarca Call of Duty hayranının merakla beklediği ancak bir türlü duyurulmayan Modern Warfare 4 bu yaz düzenlenen E3 2019'da resmi olarak duyurulabileceği iddia edildi.

Abone ol

Hatırlarsanız, geçtiğimiz aylarda ortaya atılan iddialar ile beraber serinin bir başka oyunu olan Ghost 2′nin piyasaya sunulacağını öne sürülmüştü.

Hatta, Infinity Ward'ın topluluk yöneticisi olan Ashton Williams Twitter hesabıüzerinde kuru kafalı bir paylaşım ile beraber Ghost 2′yi işaret ettiği de düşünülmüştü.

Ancak, bu olaydan kısa bir süre sonra Ashton Williams Twitter  hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamayla  söz konusu paylaşımının bu konu ile alakalı olmadığını da özellikle belirtmişti.

Bu gelişmenin hemen ardından ise, Infinity Ward'ın Ghost 2'yi geliştirmediği de ortaya çıkmıştı. Şimdide Reddit üzerinden konuşulanlara göre, Infinity Ward'ın uzun bir süredir Modern Warfare 4 üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Bununla beraber Sony'nin bu ay PS Plus üyelerine Modern Warfare 1'in remastered versiyonu sürpriz bir şekilde ücretsiz olarak sunması da bu iddiaları güçlendiriyor.

Reddit üzerinden ve şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda, bu yıl E3 2019 fuarında Call of Duty Modern Warfare 4'ün tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tabi, şimdilik tüm bunların bir varsayımdan ibaret olduğunu da belirtmekte yarar var.

Bildiğiniz üzere CoD MW3′ün ardından Captain Price'a ne olduğunu görememiştik. Yani yapımcılar Black Ops 4 ile oldukça iyi bir çıkış yakalamışken, merakla beklenen CoD MW4'ün piyasaya sürerek çıkışını daha da üst seviyelere taşıyabilirler.

Bunun haricinde, CoD Modern Warfare 2'nin de tıpkı ilk oyunda olduğu gibi yeninden geliştirileceği de iddia ediliyor.