BIST 10.890
DOLAR 32,18
EURO 34,89
ALTIN 2.470,67
HABER /  MAGAZİN

Çağla ile Alişan kardeşmiş

Çağla Şıkel'le aşk yaşadığı için Sezin Erbil'le nişanı attığı iddia edilen Alişan, dedikodulara açıklık getirdi.

Abone ol

Oldukça gergin görünen Alişan, basın toplantısında söylediklerini yineleyerek, bu iddiaların asılsız olduğunu belirtti. İkili, bir kardeş gibi olduklarını, dost olduklarını fakat sevgili olmadıklarını açıkladı.

Alişan, canlı yayında da, "Neden böyle bir iddia ortaya atıldı, anlamıyorum. Doğrudur, Bodrum'da aynı otelde üç gün kaldık. Ama ortada gizli saklı bir şey yok. Çünkü orada bir açılış vardı ve biz oraya davet edilmiştik. Yayın boyunca elinde bir kağıt tutarak ve iddiam var diyerek insanların reyting uğruna aldatılması doğru değil." dedi.

Canlı yayına telefonla bağlanan otel sahibi Aziz Birsin de, Alişan’la Çağla’nın bir arkadaş, bir kardeş gibi olduklarını söyledi. İkilinin bir açılış için davet edildiklerini, otelde üç gün boyunca kaldıklarını ama sevgili gibi değil arkadaş gibi kaldıklarını da sözlerine ekledi.

MEHMET ALİ ERBİL İÇİN ALKIŞ
Alişan sözlerine şöyle devam etti: “Çok büyük konuşmamayı öğrendim. Fakat şu an göründüğü üzere Sezin’le tekrar birlikte olmam çok zor görünüyor. Ama şunu da belirtmek isterim ki M.Ali Erbil her zaman yanımızdaydı. O'nu çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Ve daha sonra yaptığı basın açıklamasıyla da O’na olan saygım 10 kat daha arttı.” Alişan, açıklamasının ardından seyirciden M.Ali Erbil için alkış istedi.