BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.436,95
HABER /  MAGAZİN

Büyüküstün bu sınavı verebilecek mi?

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün için şu günler önemli!.. Zira kendisine hasta bir adamdan çağrı var.

Abone ol

Aralarında, Baba Evi, Umut Taksi, Gurbet Kuşları, Gönderilmemiş Mektuplar, Karatma Gecceleri, Yüreğine Sor, Ve Recep ve Zehra ve Ayşe gibi dizi ve filmlere imza atan ünlü yönetmen Yusuf Kurçenli'ye beyin kanseri teşhisi konuldu.

"İlk sinema filmim" diyerek kendisi için çok özel olduğunu belirttiği Yüreğine Sor'la gişede umduğunu bulamayan ve sorumlusu olarak başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün filme destek vermemesini gören ünlü yönetmen büyük bir ameliyat geçirdi.

Evinde dinlenen, kemoterapi ve ışın tedavisine devam eden ünlü yönetmen Kahire Film Festivali'nde gösterime girecek olan filmlerinde Tuba Büyüküstün'ü de görmek istediğini belirtti.

Hastalığı hakkında Kurçenli, "Ayaktayım, yatmıyorum iyi hissediyorum kendimi ama bir taraftan da böyle bir rahatsızlık oldu. Işın ve kemoterapiyle bir yaşam mücadelesine girdik. Kontrol altındayız"dedi.

Bu yıl 30 Kasım-9 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan 34. Kahire Film Festivali'nde gösterime girecek olan Yüreğine Sor filmi hakkında ise Kurçenli şöyle konuştu:

"Kahire'ye gitmek istiyorum ama hastalık yüzünden değil de tedavi yüzünden gidemeyebilirim. Festival yöneticilerine filmden istenen oyuncu varsa direk iletişim kurmalarını söyledik. Tuba Büyüküstün'ü orada çok görmek istiyorlarmış. Oralarda çok seviliyor. Ben de filmle özdeşleşmiş başrol oyuncumun sevildiği ortamda destek vermesini isterim."

Büyüküstün filmin sadece galasına katıldı diğer tanıtımlarda ise hep işlerini bahane ederek destek olmadı. Yönetmen bundan sonraki tanıtımlarda ünlü oyuncunun destek olmasını istedi.