BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.444,88
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'na Bursa'da sevgi seli

Kılıçdaroğlu, ameliyat sonrası ilk yurt gezisini Bursa'ya gerçekleştirdi. Bursa'da CHP lideri için izdiham yaşandı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere ve kadınlara partinin bütün organlarında daha çok yer vereceklerini belirterek, ''Onları destekleyeceğiz. Önlerindeki engelleri kaldırmak, bizim temel görevimiz olacak'' dedi.

Kılıçdaroğlu, geçirdiği fıtık ameliyatının ardından, ilk yurt gezisini Bursa'ya yaptı. TBMM'deki çalışmalarının ardından helikopterle kente gelen Kılıçdaroğlu, Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki pistte, partililerce karşılandı.

Kılıçdaroğlu daha sonra Görükle beldesindeki CHP Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleşti. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, gençlerin bir araya gelmesini, ülke ve dünya sorunlarına ilgi duymalarını önemsediklerini ifade etti.

CHP'nin ülkenin sorunlarına çözüm bulmak için yola çıktığını ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Bütün yurttaşlarımıza söz veriyoruz, size dokunan CHP'nin eli olacak ve o el, sorunlara çözüm olacak'' dedi.

Gençlerden Ulu Önder Atatürk'ün Bursa Nutku'nu okumalarını ve güçlüklerden yılmamalarını isteyen Kılıçdaroğlu, gençlere Türkiye'nin sorunlarını da gözardı etmemelerini öğütledi.

Gençlerin gelecekte Türkiye'yi yöneteceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, ''Gençlere ve kadınlara bütün organlarımızda daha çok yer vereceğiz. Onları destekleyeceğiz. Önlerindeki engelleri kaldırmak bizim temel görevimiz olacak. Genç düşüncesi itibariyle genç olan insandır. Bütün gençlerimizi selamlıyorum'' dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından merkezin açılışını gerçekleştirdi. Bu sırada yoğun ilgi nedeniyle kısa süreli izdiham yaşandı. Kılıçdaroğlu'na Bursa gezisinde Genel Başkan yardımcıları Gürsel Tekin ve Umut Oran ile bölge milletvekilleri eşlik ediyor.