BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  DÜNYA

Büyükçekmece’de Doğulu rüzgarı

14.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış töreni öncesi Büyükçekmeceliler, Kenan Doğulu konseriyle coştu. On binlerc...

Abone ol

14.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış töreni öncesi Büyükçekmeceliler, Kenan Doğulu konseriyle coştu. On binlerce Büyükçekmeceli, Doğulu’nun söylediği şarkılara eşlik edip doyasıya eğlendi.
14.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk açılış konseri Kenan Doğulu ile başladı. Dünyanın dört bir tarafından gelen ülkeleri bir araya getiren festival, renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kenan Doğulu’ya, kardeşi Ozan Doğulu’da DJ’lik yaparak eşlik etti. Sevilen şarkılarını seslendiren Doğulu, sahne şovları ve performanslarıyla binlerce kişiyi kendine hayran bıraktı.
Festival hakkında vatandaşlara bilgiler veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin resmi açılış töreni pazartesi günü yapılacak. Bugün Kenan Doğulu konseri ile konser açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.
2023 yılının Büyükçekmece’ye çok uğurlu geldiğini söyleyen Başkan Akgün, “Büyükçekmece rekorlar kırdı, Avrupa Başkenti seçildi, en iyi kültür ve sanat festivali ilan edildi. Bunları ben yapmadım. Sizler, yani Büyükçekmeceliler yaptı. Bu çalışmalarımızı devam edeceğiz” diye konuştu.
Arkadaşlarıyla Kenan Doğulu konserini dinlemeye gelen Şeyma Nur İpek, “Karne sonrası bu konser stresimizi atmamız için çok iyi oldu. Yaz tatili kapsamında bu bizim ilk konserimiz oldu bu yüzden Büyükçekmece Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda buraya 54 ülkeden farklı farklı insanları geliyor. Onlarla aynı ortamda bulunuyoruz ve onlarla tanışma fırsatını yakalıyoruz” ifadelerini kullandı.
Okul arkadaşlarıyla birlikte konseri dinlemeye gelen Şebnem Bilgin (14), “SBS heyecanını üzerimizden attı. Bugün arkadaşlarımızla birlikte eğlenmeyi düşünüyoruz. Bu yüzden bu ve buna benzer konserler sayesinde yaz tatilimizi daha da iyi geçireceğiz” dedi.
Kız arkadaşıyla birlikte konsere gelen Yiğit Gök, Büyükçekmece’de Kültür Sanat Festivali ile birçok ülkenin İstanbul’u tanıyacağını söyleyerek böyle konserlerin ülke adına çok önemli bir konuma sahip olduğunu ifade etti. Kız arkadaşı Gizem Öner ise, çok heyecanlı olduğunu ve ilk defa Kenan Doğulu konserine geldiğini söyledi.
14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında “1 Temmuz Fatih Erkoç, 2 Temmuz Yeni Türkü, 3 Temmuz Zara, 4 Temmuz Candan Erçetin, 5 Temmuz Nükhet Duru, Sunay Akın” sahne alacak.