BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Büyükanıttan dünyaya mesaj

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Harp Akademeleri sempozyumunda önemli mesajlar verdi.

Abone ol
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, "Politikalarımız, düşüncelerimiz ne olursa olsun, ortak hareket etmeliyiz. Tüm ülkeler, terörle mücadelede ortak bir yaklaşım benimsemeli" dedi.

Orgeneral Büyükanıt, Harp Akademileri Komutanlığında düzenlenen, "Güvenliğin Yeni Boyutları ve Uluslararası Örgütler" konulu uluslararası sempozyum dolayısıyla, Harbiye Orduevi'nde resepsiyon ve akşam yemeği verdi.

Orgeneral Büyükanıt, yemekte yaptığı konuşmada, sabahki konuşmasının biraz uzun olduğunu ifade ederek, "Bu defaki kısa olacak. Sadece 35 dakika konuşacağım. Bu akşam, size görüşlerimi aktaracağım. Burada beni dinlemek isteyen bir çok insan var. Afganistan'ı, asimetrik tehdidi anlatacağım" şeklinde espri yaptı.

Orgeneral Büyükanıt, sorunları çözmenin en iyi yolunun konuşmak olduğuna işaret ederek, görüşler çok farkı olsa bile bunun, problem edilmemesi gerektiğini anlattı. Büyükanıt, "Politikalarımız, düşüncelerimiz ne olursa olsun, ortak hareket etmeliyiz. Tüm ülkeler, terörle mücadelede ortak bir yaklaşım benimsemeli" diye konuştu.