BIST 10.538
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,01
HABER /  GÜNCEL

Büyük ikramiye 250 milyon dolar

Euromillions çekilişinde haftalardır devreden ikramiye sonunda bir bilete çıktı. Talihli ya da talihliler 250 milyon doların sahibi olacak.

Abone ol

Avrupa Lotosu'nda haftalardır devreden ikramiye dün yapılan çekilişte nihayet bir bilete çıktı.

Biletin sahibi ya da sahipleri yaklaşık 250 milyon doları bulan 161 milyon sterlin tutarındaki ikramiyenin sahibi olacak.

Çekilişin İngiltere ayağından sorumlu National Lottery'nin bir sözcüsü, ''Bu harika haber'' dedi.

160 milyon sterlin civarındaki ikramiyenin İngiltere'de bir kişiye çıkmış olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Euromillions olarak bilinen çekiliş, 50 rakamdan beşinin ve 1 ila 11 arasından iki yıldız numaranın tahmin edilmesi esasına göre düzenleniyor.

Salı günkü çekilişte kazanan numaralar 17, 19, 38, 42 ve 45'e ek olarak 9 ve 10.

National Lottery, miktarın hem Avrupa'da hem de İngiltere'de şu ana kadar dağıtılan en büyük ikramiye olduğunu açıkladı.

Şirket sözcüsü ''Şampanyayı soğutmaya başladık, National Lottery milyonerler kulübünün yeni üyelerini bekliyoruz'' dedi.

"We've got the champagne on ice and look forward to welcoming the ticket holders into the National Lottery millionaires' club."

Ekim ayında da yine İngiltere'de bir kişi, yine devirlerle 113 milyon sterline ulaşan euromillions ikramiyesini kazanmıştı.

Ancak bu kişinin kimliği açıklanmadı.

Euromillions, İngiltere, Fransa, İspanya, Avusturya, Belçika, İrlanda, Lüksemburg, Portekiz ve İsviçre'de oynanıyor.