BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.416,35
HABER /  DÜNYA

Busha kara büyü yapıldı

Endonezya'nın en ünlü kara büyücüsü bu ülkeyi ziyaret edecek olan Bush'a bakın nasıl büyü yaptı

Abone ol

Endonezyalı ünlü kara büyücü Ki Gengeng Pamungkas, ABD Başkanı George Bush'un ülkeye yapacağı ziyaretten önce Bush'a kara büyü yaptı. Başkent Cakarta yakınlarındaki Bogor kentindeki büyücü Pamungkas, pazartesi günü Endonezya'yı ziyaret edecek olan Bush'a yaptığı kara büyü için bir karga, bir yılan ve bir keçi kurban etti ve bunların dondurulmuş kanını da brokoli ve şeker kamışıyla karıştırdı.

Yüzünü bu karışıma buladıktan sonra büyüsünü yapmaya başlayan Pamungkas, "Kehanetim Bush'u bir brokoliye dönüştürecek, ziyareti sırasında kendini kötü hissedecek, adamları da paranoyak olacak ve başkanlarının saldırıya uğradığını sanacak. Ardından şiddetli yağmurlar yağacak, şimşekler çakacak" kehanetinde bulundu. Büyücü, Bush'a bir Haiti büyüsü yaptığını, çünkü Endonezyalılara has kara büyünün yabancılara işlemediğini, Bush'un da bir batılı olduğunu söyledi.

Büyünün tutup tutmayacağını soran gazeteciye de "Endonezya'daki beyaz adamlara bu büyüden yaptım, hepsi öldü" yanıtını verdi. Bush, Vietnam'a geçmeden önce pazartesi günü uğrayacağı Endonezya'nın Bogor kentinde yaklaşık 5 saat kalacak ve Endonezya Devlet Başkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile akşam yemeği yiyecek.