BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.410,68
HABER /  MAGAZİN

Ahlaksız teklife ne dediler?

Bir gecelik ilişki için 150 bin dolar teklifi sanat dünyasında tartışma konusu oldu

Abone ol

Kanal D'de yayınlanan ve salı gecelerinin şimdiden vazgeçilmezi olan "Binbir Gece" adlı dizi, yeni bir soruyu da gündeme getirdi: "Bir erkek, bir kadına bir gece için 150 bin doları neden verir?"

KAYA ÇİLİNGİROĞLU:
Bir gecelik ilişki için bu parayı ancak parası çok olan salaklar verir. Ben bir kadına 150 bin dolarlık hediye alırım. Ama bir gece birlikte olmak için asla bu kadar para vermem. Niye vereyim ki? Zaten bu parayı alan kadın, erkeğin hayatında özel bir yeri yoktur.

KEREM ALIŞIK:
1 dolar vermekle 150 bin dolar vermek arasında hiçbir fark yoktur. Adamın çok parası vardır ve bir kadını elde etmek için hırs yapmıştır, bu parayı verir. Bu, genel ahlak yapısıyla ilgili bir durum. Yani erkeğine göre değişir. Ben hiçbir zaman o erkeklerden olmadım.

OKTAY KAYNARCA:
İşin içinde aşk varsa bir erkek her şeyini verir... Ama eğer aşk yoksa, bu bir hırs ve kafaya takma durumuysa 150 bin dolar biraz ütopik bir para. Fakat adamın 150 milyon doları varsa, 150 bin doları verir. Çünkü bu para onun için komik bir paradır. Bir de şöyle erkekler vardır, kafasına takmışsa, bunu hırs yapmışsa, çözüme ulaştırmak, kendini rahatlatmak amacıyla da bu parayı gözden çıkarır. Acıkçası ben de kafama takmışsam, bir şeyi ispatlamak ve kafamda bu meseleyi çözmek adına bu parayı veririm.

Kaynak: www.hurriyet.com.tr