BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'ta toplu sünnet töreni

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde, 105 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Abone ol

Osmangazi Belediyesi'nin desteğiyle Çınar Lisesi Bahçesi'nde gerçekleştirilen sünnet şölenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve MHP Bursa Milletvekili Hamit Homriş'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Bursa Mehter Takımı'nın gösterisiyle başlayan organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu.

Küplüpınar Semazen Grubu'nun gösterisiyle duygusal anlar yaşanan törende, sünnet olan çocuklara Bursaspor forması, saat ve çeşitli hediyeler verildi. Konuklara pilav ve ayran ikram edilen törende ayrıca çocuklara, mısır ve pamuk şeker de dağıtıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sünnet çocuklarına sağlıklı bir ömür diledi. Altepe, "Koğukçınar Mahallesi'nde çocuklarımızın mürüvvetini görmenin sevincini yaşıyoruz. Bizim kültürümüz büyük bir kültür. Sünnet şölenlerinden, kandillerine kadar her türlü güzellik kültürümüzün bir parçasını oluşturuyor. Gözbebeğimiz olan çocuklarımız, bugün delikanlılığa ilk adımı atıyorlar. Onları ileride bu millet ve ülke için hayırlı birer evlat olarak göreceğiz. Çocuklarımız, gençlerimiz her zaman için en büyük gücümüz olacak" dedi.

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ise sünnet olan çocukların gelecekteki yaşamlarında mutlu olmalarını diledi. Koğukçınar Mahallesi Muhtarı Sait Ergen, mahallelerinde bu yıl 2. kez gerçekleştirilen sünnet şölenine emeği geçenlere teşekkür etti.