BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,17
HABER /  SPOR

Bursasporda kaos sürüyor

Bursa'da kriz sürerken Karasu ve teknik direktör Korkmaz'dan veda sinyalleri

Abone ol

Bursaspor Başkanı Ali Karasu, olağanüstü genel kurul kararının ardından yaptığı açıklamada, "Buraya kadarmış. Bursaspor'un menfaatleri için fazla konuşmak istemiyorum." dedi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz ve teknik heyetle bir toplantı yapan Başkan Karasu, daha sonra yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Aldığımız görevi en iyi şekilde yapabilmek için çaba gösterdik. Yönetimde kriz çıktı. Huzursuzluk had safhaya ulaştı. Bu gelişmelerden teknik heyetimiz de olumsuz etkilendi. Biz de olağanüstü genel kurul kararı aldık. Yönetimi eleştirenlerin, çalışmalarımıza takoz koyanların gözü aydın olsun. Teknik direktör Bülent Korkmaz ve yardımcılarından, yeni yönetim belirleninceye kadar görevlerini sürdürmelerini rica ettim. Kararı kendileri verecekler."

Korkmaz'dan bırakma sinyali

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, bu şartlarda kararını İstanbul Belediye maçından sonra açıklayacağını belirterek, "Ancak alacağım karara herkes saygılı olmalı" dedi.

Korkmaz, şu açıklamalada bulundu: "Başkan Karasu görevini kongreye kadar sürdüreceğini söyledi ve benden de görevimi devam ettirmemi rica etti. Divan Kurulu başkan ve üyeleri, Başkan Karasu, 2. Başkan Osman Çelik ve diğer yönetim kurulu üyeleri görevimi sürdürmemi istediler. Bu gelişmelerden sonra aslında kararımı verdim, ancak pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye ile deplasman maçımız var, bu yüzden kararımı şimdi açıklamak istemiyorum. Bu maçtan sonra kararımı açıklayacağım. Ancak, açıklayacağım karara herkesin saygılı olmasını istiyorum. Ben nasıl ki, futbolcularımın idmana çıkmama kararına, yönetim kurulunun olağanüstü genel kurul kararına saygı duyuyorsam, tüm kesimler benim alacağım karara da saygılı olmalı"