BIST 9.725
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.432,20
HABER /  GÜNCEL

12 yaşında 60 tecavüz

Yaşıtları oyun oynarken O, tecavüze uğradı. Bakın zanlılar O'nu ne ile kandırdı.

Abone ol

Antalya'da bir evde hırsızlık yapmaya çalışan iki kız çocuğu suçüstü yakalandı. İfade vermek için karakola getirilen kız çocuklarının verdiği ifadede korkunç bir gerçek ortaya çıktı.

'MESAJLA ÇAĞIRIP TECAVÜZ ETTİLER'
H.S.'nin(12) adli tabiplikte yapılan muayenesinde, kızlık zarının yırtık olduğu ve bakire olmadığı, zarın eski yırtık olduğuna dair rapor verildi. Küçük kız avukatının yanında verdiği ifadede şunları kaydetti:

“1 yıl önce soyadını bilmediğim Eyüp adlı bir amca bana tecavüz etti. Sonra da arkadaşlarına söyledi, onlar da benimle ilişkiye girdi. 1 yıl boyunca tam 60 kişi bana tecavüz etti ve kimseye söylememem konusunda da tehdit ettiler.

Bana tecavüz edenlerden biri bana cep telefonu aldı. Benim okuma yazmam olmadığı için bana tecavüz eden adamlar kendi telefon numaralarını benim telefonuma kayıt ediyor, sonra da beni sık sık arayıp ‘şuraya gel, buraya gel’ diye çağırıp bana tecavüz ediyorlardı.

Benimle ilişkiye girdikten sonra da bazen 10 YTL veriyorlardı. Yaklaşık 6 aydır içki, sigara ve esrar içiyorum. Esrar parası bulamadığım için de arkadaşımla birlikte hırsızlık yapmak için o eve girdik.”

TELEFONA MESAJ GELDİ
H.S.; yakalandıktan sonra cep telefonuna ‘Bebeğim, akşam seni lunaparka götüreyim mi? Bana haber ver olur mu aşkım, birazdan ararım seni’ yazılı mesaj gönderen ve H.S.'ye onlarca kez tecavüz eden bisiklet tamircisi M.A., jandarmanın baskınıyla yakalandı.

Küçük kızın verdiği ifadenin ardından kokoreççilik yapan İ.K. (43), kaportacı A.E. (42) ve fırıncı ustası Ş.B. (26) de yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma, şu ana kadar küçük kıza tecavüz eden 17 kişinin isim ve adreslerinin tespit edildiğini, 4'ünün yakalandığını, 13'ünün ise hala arandığını belirtti.