BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,76
ALTIN 2.429,25
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursaspor kupayı taraftarla paylaşacak

Süper Lig`i zirvede bitiren Bursaspor Kulübü, müzesine götürdüğü şampiyonluk kupasının minyatürünü hazırlıyor.

Abone ol

Bursaspor`un Bursastore mağazalarından sorumlu yöneticisi Selçuk Eren, ligin ikinci yarısından itibaren şampiyon olacaklarına yürekten inandıklarını, bu kapsamda taraftarlara yönelik bir sürpriz için aylar öncesinden hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Şampiyonluk kupasının minyatürlerini üretmeye karar verdiklerini, bu konudaki hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirten Eren, "Şampiyonluk kupasını, bu başarıda büyük katkısı olan taraftarlarımızla paylaşma kararı aldık. Minyatür şampiyonluk kupaları en kısa sürede Bursastore mağazalarında satışa sunulacak" dedi.

`ÜRÜNLER YOK SATIYOR`

Bursastore mağazalarında satışa çıkan tişörtlerin kısa sürede tükendiğini ifade eden Eren, "Bu tişörtlere ilgi çok büyük. Sürekli yeni üretim yaptırıp mağazalarımıza gönderiyoruz ama yetiştiremiyoruz. Taraftarlarımız bütün ürünlerimize büyük ilgi gösteriyor. Satışlar çok iyi" diye konuştu.

Eren, ürün satışının sadece Bursa ile sınırlı olmadığına değinerek, şöyle devam etti:
"Bursaspor`un şampiyonluğu Bursa`da büyük bir coşkuyla kutlanırken, Türkiye`nin birçok kentindeki vatandaşların da bu mutluluğumuza ortak olduklarını sevinçle gördük. Ürünlerimiz internet üzerinden Bursa dışından da satılıyor. Yurtdışından ürün alanların sayısı da oldukça fazla.

Bursa'daki Bursastore mağazalarına adeta ürün yetiştirmekte zorlanıyoruz. Örneğin geçen yıl 9 bin forma satılmış, bu yıl 15 bine çıktı ve hala büyük talep var. Ürün çeşitliliğimizi çok artırdık ama yeni ürünler için de talepler alıyoruz."

Bursaspor'un yeni sezon ürünlerinin temmuz ayından itibaren vitrine çıkacağını dile getiren Eren, Korupark Alışveriş Merkezi'nde de bir hafta içinde Bursastore standı açılacağını sözlerine ekledi.