BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da kar topuyla oynarken bir anda yüzü kanlar içinde kaldı! Kulağında doku kaybı var

BURSA’nın İnegöl ilçesinde, başıboş Alman çoban köpeğinin saldırdığı Yusuf Can Odabaş (13), kulak bölgesinden yaralandı. Plastik cerrahi bölümünde tedaviye alınan Odabaş'ın kulağında doku kaybı olduğu belirlendi.

Abone ol

Olay, Akhisar Mahallesi'ndeki Akhisar Spor Tesisleri’nde meydana geldi. Yusuf Can Odabaş, tesis sahasında arkadaşlarıyla kar topu oynarken kayıp, yere düşünce başıboş Alan çoban köpeği saldırdı. Köpek, yüzünde kar maskesi olan Odabaş'ı kulak bölgesinden ısırdı. Koşarak köpekten kurtulan Odabaş, durumu ailesine anlatınca hastaneye götürüldü. Plastik cerrahi bölümünde tedaviye alınan Odabaş'ın kulağında doku kaybı olduğu belirlendi. Polis de olayla ilgili inceleme başlattı. 

Yaşadıklarını anlatan Yusuf Can Odabaş, "Kar topu oynayıp, kardan sur yapıyorduk. Bir anda ayağım kaydı, yere düştüm. Yüzümde kar maskesi vardı. Köpek kulağımı ısırdı. Yüzüm kan oldu. Sahibi bırakıp gitmiş. Saldırgan bir köpek. Bazen bizi kovalıyordu. Olaydan sonra ben de koşa koşa eve gittim sonra da hastaneye geldik" dedi.