BIST 9.782
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.433,04
HABER /  GÜNCEL

Bursa'da evlerin üzerine uçak düştü! Korkunç görüntüler ve acı haberler geliyor

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

BURSA'da Yunuseli Havalimanı yakınlarındaki yerleşim yerine tek motorlu bir uçak düşerek yanmaya başladı. Pilotlar Furkan Ökten ve Murat Avşar hayatlarını kaybetti

Abone ol

Bursa'da bir uçak, sokağa düştü. Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında saat 15.05 sıralarında Osmangazi ilçesinde, tek motorlu bir araç evlerin arasında düştü.

Uçağın düştüğü noktada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın kısa sürede söndürüldü. Gelen ilk bilgilere göre, Ultralight tipi uçak kalkıştan hemen sonra düştü. 

Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybetti. İlk tespitlere göre yaralı yok" açıklaması yaptı.

Hayatını kaybedenlerin isimleri de belli oldu. Hayatını kaybedenlerin uçağın pilotları Furkan Ökten ve Murat Avşar olduğu açıklandı.

Pilot Furkan Otkum'un acı haberi Manisa'ya ulaştı

Bursa’da sivil eğitim uçağının düşmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden öğretmen pilot Furkan Otkum’un (27) Manisa’nın Salihli ilçesinden olduğu öğrenildi. Salihlili pilot Furkan Otkum’un, Sevim-Sinan Otkum çiftinin 2 çocuğundan biri olduğu öğrenildi.AK Parti Salihli İlçe Yönetimi’nde yer alan anne Sevgi Otkum’un Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) emeklisi, baba Sinan Otkum’un ise katip emeklisi olduğu öğrenildi. Öte yandan, Salihlili pilot Furkan Otkum’un, özel bir havacılık şirketinde pilot olarak çalıştığı ve eğitim programları çerçevesinde pilot olmak isteyenlere eğitim verdiği öğrenildi.